Πρίγιοβιτς: «Τον πιέζει ο Ερυθρός Αστέρας, μπαίνει ο ΠΑΟΚ»!

Metrosport Team31 Μαΐου 2021

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο στο Βελιγράδι υπολογίζουν πολύ στον… ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν Σέρβικα δημοσιεύματα, ο 31χρονος επιθετικός θα μείνει ελεύθερος σύντομα από την Αλ Ιτιχάντ, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν θέλουν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, παρ’ ότι υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Μάλιστα όπως μεταφέρεται στο δημοσίευμα αναζητείται η «φόρμουλα» προκειμένου να προκύψει το «διαζύγιο» ανάμεσά τους και να καθοριστεί πως η Αλ Ιτιχάντ θα πληρώσει στον Πρίγιοβιτς χρήματα από το συμβόλαιο, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Οι Σέρβοι είναι ξεκάθαροι επισημαίνοντας πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Πρίγιοβιτς, όμως θέτουν το ερώτημα αν είναι σε θέση να τον ικανοποιήσει οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει!

Όπως επισημαίνουν η περίοδος που πέρασε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη στην καριέρα του με 55 γκολ για λογαριασμό του Δικεφάλου και για να καταφέρει ο Ερυθρός Αστέρας να «κερδίσει» τον Πρίγιοβιτς, πρέπει να δώσει μια πολύ δύσκολη «μάχη» με τον Δικέφαλο…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.