Πρίγιοβιτς: Πέτυχε γκολάρα στην ήττα της ομάδας του

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2023

Παλιά του τέχνη... κόσκινο. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα και στην Αυστραλία, κάτι που αποδεικνύει και την φετινή σεζόν. Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, ωστόσο το γκολ του δεν αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα στο σημείο που ο 32χρονος επιθετικός έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και μάλιστα με με ένα πολύ όμορφο, σεντερφορίσιο τελείωμα. Ήταν το 48ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Πρίγιοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας το 2-0.



Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έγινε αποδέκτης μιας ωραίας επιθετικής συνεργασίας των συμπαικτών του, πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού έκανε ένα κοντρόλ και «όπλισε», εκτέλεσε με δυνατό διαγώνιο σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωστόσο η ομάδα του κατάφερε να ηττηθεί τελικά με ανατροπή, δεχόμενη 3 γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού.

Το γκολ αυτό πάντως έφερε τον Σέρβο επιθετικό στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ στην ομάδα του με 4 γκολ, ενώ συνολικά κατέχει και το 20% των γκολ της Γούεστερν Γιουνάιτεντ (σ.σ έχουν πετύχει 20). Σε μια εν γένει κακή σεζόν για το κλαμπ ωστόσο αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.