Πρίγιοβιτς: Ολο το παρασκήνιο από την σύλληψή του

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Στις «δαγκάνες» των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν αυτό το διάστημα στην Σερβία, λόγω κορωνοϊού, έπεσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Metrosport.gr. Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι θα κρατηθούν από τις Αρχές για ακόμη 48 ώρες, για παραδειγματισμό, καθώς στην πλειοψηφία τους ήταν ηχηρά ονόματα, που παρευρέθηκαν στα γενέθλια της κόρης του έμπειρου επιθετικού. 

Θα περάσουν από ανακριτή την Δευτέρα (6/4) και ίσως τους επιβληθεί ποινή φυλάκισης ή υποχρέωση για κοινωφελή προσφορά.

Τα σερβικά ΜΜΕ, στο μεταξύ, διατηρούν και σήμερα (4/4) στην επικαιρότητα την υπόθεση σύλληψης του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, με την ιστοσελίδα «blic.rs» να αναφέρει ότι την Παρασκευή (3/4) το βράδυ είκοσι άτομα βρέθηκαν σε ξενοδοχείο στο Βελιγράδι. Εκτός του υψηλόσωμου στράικερ, όπως σημειώνεται, ήταν και η τραγουδίστρια, Ράντισα Τραΐκοβιτς, με τον σύζυγό της.

Παρότι, αρχικά, διέρρευσε ότι συνελήφθησαν επειδή δεν τήρησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αργότερα έγινε γνωστό από τον Βλαντιμίρ Ρέβιτς, τον διευθυντή της αστυνομίας, ότι είχαν παραβιάσει την απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των δύο ατόμων. Μάλιστα, το Υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας εξέδωσε και ανακοίνωση για το ζήτημα:

«Συνελήφθησαν είκοσι άτομα με την κατηγορία ότι διέπραξαν το ποινικό αδίκημα της Μη τήρησης των Κανονισμών Υγείας Κατά την Επιδημία.

Η αστυνομία, ενώ επιτηρούσε την εφαρμογή των κανονισμών υγείας στο Βελιγράδι, βρήκε τα άτομα μαζί στο ξενοδοχείο, αν και η εντολή της κυβέρνησης είναι να απαγορεύονται συγκεντρώσεις εντός του ίδιου χώρου.

Οι ύποπτοι θα κρατηθούν για 48 ώρες και στη συνέχεια θα προσέλθουν στον Γενικό Εισαγγελέα Βελιγραδίου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.