Πρίγιοβιτς: Οι δύο μύθοι και η αλήθεια για ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός21 Ιουνίου 2021

Δεν πάνε ούτε δύο εβδομάδες από την μέρα που το metrosport.gr είχε αναλύσει τα δεδομένα της υπόθεσης Πρίγιοβιτς και της ενδεχόμενης επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ήρθε και πάλι ορμητικά στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Όπως συνήθως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Σερβία υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν σε κινήσεις που υποτίθεται πώς κάνει ο 31χρονος επιθετικός και είναι λογικό να προκαλούν το ενδιαφέρον και των φίλων του ΠΑΟΚ που δεν ξεχνούν την εντυπωσιακή διετία του Πρίγιογκολ στον Δικέφαλο με την ανεπανάληπτη επίδοση των 55 γκολ σε 86 παιχνίδια. Ωστόσο, το τελευταίο διήμερο υπάρχουν πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημιουργούν στρεβλή εικόνα αναφορικά με το τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του "Πρίγιο".

Το metrosport.gr έκανε το ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει το... update των όσων πραγματικά συμβαίνουν με τον Πρίγιοκολ, διαλύοντας και δύο μύθους που δημιουργήθηκαν.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν:

Μύθος Νο1: Ο Πρίγιοβιτς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη

Η πληροφορία ήρθε από την Σερβία και διαδόθηκε σε χρόνο dt: "ο Πρίγιοβιτς ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ". Δεν ισχύει, ωστόσο. Ο 31χρονος άσος βρίσκεται στην Ζυρίχη (ας μην ξεχνάμε ότι έχει μεγαλώσει στην Ελβετία, από γονείς Σέρβους μετανάστες) και περνά μέρος των διακοπών του με πρόσωπα του οικογενειακού και του φιλικού περιβάλλοντός του. Αρχές Ιουλίου, άλλωστε, αρχίζει προετοιμασία με την Αλ Ιτιχάντ και είναι λογικό να γεμίζει τις μπαταρίες του. Με δεδομένο, πάντως, ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες ελεύθερες, δεν αποκλείεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη, αφού ο ελληνικός ήλιος και οι θάλασσες είναι κάτι που και ο ίδιος εκτιμά. Εχει εκμυστηρευτεί την σκέψη του σε φίλους του στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα την κάνει πράξη.

Μύθος Νο2: Εχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα

Στην γειτονική Σερβία μιλάνε για δεδομένη συμφωνία του Πρίγιοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η πληροφορία είναι αναληθής. Η πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την ομάδα του Βελιγραδίου προς τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, ωστόσο, δεν υφίσταται καμία συμφωνία. Η αλήθεια είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας πιέζει ασφυκτικά τον Πρίγιοβιτς για να πει το "ναι", όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο ίδιος απέχει ακόμη αρκετά από το να συναινέσει.

Τι συμβαίνει τελικά με τον ΠΑΟΚ 

Για να μην επαναλαμβανόμαστε στα όσα έχουμε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν για το τι τελικά ισχύει με το αν θα μπορούσε ο Πρίγιοβιτς να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και πώς θα μπορούσε να γίνει ξανά κάτοικος Τούμπας μπορείτε να θυμηθείτε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ "Υπόθεση Ιβάν και Αλεξάντερ η επιστροφή". Η επιθυμία του "Πρίγιο" να εξαντλήσει τις πιθανότητες να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα είναι δεδομένη. Για να δώσουμε ακριβώς τον τόνο της επιθυμίας του Σέρβου στράικερ, αρκεί να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης ερχόταν τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη και όσο ο ίδιος ήταν ακόμη στην Ευρώπη, το πιθανότερο είναι ότι θα γινόταν προσπάθειες για μία συνάντηση. Επομένως, το βασικό ερώτημα είναι μέχρι πότε θα έχει την διάθεση να περιμένει. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν δύο δεδομένα: Το ένα είναι ότι ο Λουτσέσκου θα ήταν θετικός στην επιστροφή Πρίγιοβιτς (φάνηκε και από τις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του), αν η ΠΑΕ του την έδινε ως επιλογή. Στα γραφεία της Τούμπας, το σενάριο της επιστροφής Πρίγιοβιτς έχει συζητηθεί: μόνο σε θεωρητική βάση (γι' αυτό δεν είναι στην λίστα των φορ με τους οποίους γίνονται επαφές), όμως, γιατί άπαντες αντιλαμβάνονται ότι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν μόνο με πρωτοβουλία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη θα μπορούσε να ανοίξει θέμα μεταγραφής Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.