Πρίγιοβιτς: Ο fake καυγάς λόγω μακριού μαλλιού και η σιγή που «φωνάζει» για κρούση από Ελλάδα

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2022

Εκανε αίσθηση το τελευταίο διήμερο η είδηση για τον υποτιθέμενο καυγά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον συμπατριώτη ατζέντη του, Ντούσαν Τόσιτς, επειδή, όπως γράφτηκε στην εφημερίδα «Kurir», ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ θεώρησε ότι φρέναρε την μεταγραφή του στην Τουρκία. 

 Ο ίδιος διέψευσε με ανάρτησή του στην σελίδα του στο instagram και, όπως πληροφορείται το metrosport.gr, στο περιβάλλον του έχει τονίσει ότι όλα άρχισαν από παρανόηση, αφού ο συντάκτης του κειμένου ενέπλεξε τον ίδιο, επειδή είδε έναν άνδρα με μαλλί παρόμοιο με αυτό του υψηλόσωμου φορ.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος φορ παραμένει «σφίγγα» σχετικά με το αν έχει δεχθεί κρούση από ελληνική ομάδα, πλην ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, καθώς έχουν ήδη ακουστεί σενάρια για την ΑΕΚ (κυρίως), τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Αρη.

Σε όσους τον ρωτάνε απαντά με μία σιωπή που, ενδεχομένως, να «φωνάζει» ότι όντως του έχει γίνει κρούση. Το μόνο που ομολογεί στο περιβάλλον του είναι ότι έχει δεχθεί κρούσεις από συλλόγους στην Ασία, την Νότια Αμερική και φυσικά την Ευρώπη, αλλά έχει ακόμη δρόμο η μεταγραφική περίοδος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.