Πρίγιοβιτς: «Για πάντα στη μνήμη μου η Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείω την επιστροφή μου στην Ευρώπη»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου29 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται μία ανάσα από το 150ο γκολ του στην καριέρα του, αριθμό που πιθανώς θα φτάσει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Με αφορμή αυτό μίλησε σε σερβικά Μέσα για τις φιλοδοξίες του, την προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη και, φυσικά, τον ΠΑΟΚ. «Το συμβόλαιό μου με την Αλ Ιτιχάντ με δεσμεύει μέχρι το 2023. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει το αύριο και τι μπορεί να συμβεί. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στο κλαμπ μου, δεν σκέφτομαι κανένα άλλο. Δεν βιάζομαι. Έχω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά, προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, καθώς οι φίλοι του Δικεφάλου δεν τον ξεχνούν:  

«Ένιωσα καλά στη Θεσσαλονίκη φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βαρσοβία. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο η Θεσσαλονίκη. Ωστόσο και στη Βαρσοβία είχαμε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έκανα πολλούς φίλους. Κερδίσαμε τρόπαια και παίξαμε στο Champions League. Η Θεσσαλονίκη και η Βαρσοβία θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου».  

Έκανε αναφορά και στην εθνική Σερβίας και την προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στον Μουντιάλ: «Θα είναι πολύ δύσκολο εναντίον της Πορτογαλίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ιρλανδία, με την οποία περιμένω πολύ δύσκολους αγώνες. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι η Σερβία θα καταφέρει να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ενώ τόνισε ότι: «Για μένα ο Μάτιτς είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος Σέρβος ποδοσφαιριστής της γενιάς μας. Παίζει εδώ και χρόνια στο ανώτερο επίπεδο για τους μεγαλύτερους αγγλικούς συλλόγους. Πράγματι, είναι περιττό να πούμε τίποτα για την καριέρα του, οπότε για μένα είναι ο κορυφαίος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.