Πρίγιοβιτς: «Είναι καλό να έχεις έναν παίκτη που σκοράρει με μία ευκαιρία»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2022

Ο πρωταθλητής Αυστραλίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επόμενη μέρα της καριέρας του. «Κάθε τρόπαιο είναι δύσκολο, κάθε τίτλος είναι γλυκός. Είναι ωραίο πάντα να κατακτάς ένα πρωτάθλημα, έτσι και τώρα με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα ήταν στόχος μας από την πρώτη στιγμή. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο προπονητής και μου είχε πει έλα να το διεκδικήσουμε. Στην Αυστραλία υπάρχουν πολλά κλαμπ με παρόμοια μπάτζετ και κάνουν την διαφορά οι παίκτες κλειδιά. Εγώ είμαι ένας παίκτης κλειδί για την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, πέτυχα σημαντικά γκολ. Από την πρώτη στιγμή είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να κατακτήσουμε τίτλους. Τα καταφέραμε και είναι όλοι χαρούμενοι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη: «Θεωρώ ότι είμαι στα καλύτερά μου χρόνια σαν στράικερ. Υπάρχουν πολλά κλαμπ που ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω αν έχω κίνητρο. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θα φύγω από την Αυστραλία μόνο αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, από την κατάλληλη ομάδα, στον κατάλληλο χρόνο και με το καλύτερο κίνητρο. Δεν θα φύγω για να φύγω.»

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μυο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν έχω κανένα θέμα να επιστρέψω. Είναι μεγάλο το καλοκαίρι. Μόλις ξεκίνησα τις διακοπές μου και δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν, αλλά είμαι ανοιχτός σε συζήτηση.»

Για το αν επικοινώνησε κάποιος από τον ΠΑΟΚ για να τον συγχαρεί: «Από οπαδούς δέχομαι πολλά μηνύματα εδώ και πολλά χρόνια. Με θυμούνται. Με συνεχάρη ο κόσμος, αλλά δεν πήρα συγκεκριμένο μήνυμα από κάποιον μέσα στην ομάδα. Ολα τα μηνύματα είναι μόνο θετικά, η παρουσία μου εκεί άφησε θετικό αντίκτυπο και αυτό με χαροποιεί.»

Για το πρόβλημα στο γκολ που συζητούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ: «Το γκολ είναι δύσκολη υπόθεση για κάθε ομάδα. Πρέπει να έχεις παίκτες με τέτοια ικανότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει κατοχή και κυριαρχία και δημιουργεί ευκαιρίες. Οταν είσαι σε κάποια ματς στο 0-0 πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές με ικανότητα στο σκοράρισμα και στη μία φάση να κάνουν το 1-0, γιατί με το 1-0 μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.»

Για τις αποχωρήσεις των Πασχαλάκη και Βαρέλα: «Είναι μέλη της χρυσής γενιάς. Εφεραν τον ΠΑΟΚ σε υψηλότερο επίπεδο, έφεραν χαρά και τίτλους που είναι σημαντικό. Χάρισαν στον σύλλογο τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του και πάντα είναι δύσκολο όταν έρχεται η ώρα να αντικατασταθούν. Στην Ελλάδα για να παίξεις σε κλαμπ υψηλού επιπέδου πρέπει να είσαι ανθεκτικός στην πίεση και είναι πάντα δύσκολο όταν έρχονται νεότεροι. Γι' αυτό και είναι σπουδαίο αυτό που πέτυχαν οι Πασχαλάκης και Βαρέλα. Εγώ είμαι περήφανος γι' αυτούς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.