Να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα θέλω των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών!

Στέλιος Παρθενάκης17 Ιουλίου 2021

Πόσες χαρές μας έχει προσφέρει το ελληνικό μπάσκετ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο; Άπειρες από το 1968 και μέχρι τώρα.

Πρωταγωνιστές σε όλα αυτά οι Έλληνες παίκτες. Δε θα το παίξω ούτε "χειροκροτητής" ούτε ντε και καλά ο άνθρωπος που ανακάλυψα την … Αμερική. Είμαι ο πρώτος που καυτηριάζω τον τελευταίο καιρό την απουσία της «επίσημης αγαπημένης» από τα μεγάλα ραντεβού και το κενό διάδοχης γενιάς στην αποχώρηση των Σπανούλη, Ζήση, Μπουρούση, Περπέρογλου και τόσων άλλων.

Γεννάται ένα σημαντικό θέμα για το 6 συν ένα και 5 συν ένα. Με τη συνδρομή όλων των Ελλήνων παικτών και των βαριών ονομάτων από Ολυμπιακό και ΠΑΟ ο ΠΣΑΚ εξέδωσε μια ανακοίνωση πυγμής. ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ οφείλουν να ακούσουν αυτά που λένε οι πρωταγωνιστές. Όχι ο ΠΣΑΚ δεν σπέρνει διχασμό και διαφωνώ με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Με δεδομένη την κρισιμότητα της 21ης Ιουλίου και με την επιστροφή (επιτέλους) του Ολυμπιακού οφείλουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ του ελληνικού μπάσκετ να ακούσουν τι λένε αυτοί οι παίκτες.

Ναι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές με τα καλά και τα κακά τους και αυτοί θα πρέπει να μιλήσουν. Ας ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ μια φορά τι έχουν να πουν… Έτσι, θα αλλάξει και η αντίληψη των νεότερων παιδιών, που θα επιδιώξουν να μελλοντικά συλλόγους και Εθνικές.

Επίσης, δώστε χρόνο στα παιδιά για να αποδείξουν τι μπορούν. Χωρίς χρόνο δε βγαίνουν συμπεράσματα όσο και αν οι νεότερες γενιές στερούνται ταλέντου. Το Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών στο Ηράκλειο είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι απίδια πιάνει ο λάκκος μας. Η Εθνική Νέων Ανδρών είναι έτοιμη για το δικό της European Challenger, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από τις 19 ως τις 24 Ιουλίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.