«Πρέπει να διαφυλάξουμε τα Ελληνόπουλα του ΠΑΟΚ, να γίνουν στοχευμένες μεταγραφές»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Σαββουλίδης, και μίλησε για την εικόνα του Δικεφάλου, τις αλλαγές στο ρόστερ ενώ σχολίασε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να βάζει την ομάδα σε γερές βάσεις, να υπάρχει σύνεση και πρέπει να αξίζει για να γίνει μια μεταγραφή. Εχουμε χορτάσει να παίρνει η ομάδα παίκτες που δεν αξίζουν και να πετιούνται άσκοπα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθεί να μπει και στην ελίτ του ευρωπαϊκού. Αρα πρέπει να γίνουν στοχευμένες επιλογές».

Για την αλλαγή του ρόστερ: «Είναι δύσκολη η εποχή για να αλλάξει το ρόστερ, αλλά το πλάνο μπορεί να μπει από τώρα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τα Ελληνόπουλα, είναι παρακαταθήκη του συλλόγου και πρέπει να δώσουμε ελπίδες στα μικρά παιδιά για να παίξουν στο μέλλον ποδόσφαιρο. Πρέπει να βοηθήσουμε τους Ελληνες παίκτες, να σταθούμε δίπλα τους».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, παρότι μέχρι τώρα είχαμε σκαμπανεβάσματα. Πλέον έχουμε σταθερή πορεία και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και λίγη τύχη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.