Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης21 Ιουλίου 2020

Εχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την σεζόν με μία νίκη στην Τούμπα, που θα ήταν η πρώτη μέσα στο γήπεδό του τη φετινή σεζόν επί του Άρη. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, βρήκε και πάλι απέναντί του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Κουέστα που κατέβασε «ρολά», είχαν όμως οι παίκτες του, σοβαρό θέμα με την τελική ενέργεια.

Για να είμαι πιο ακριβής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν σαφέστατα περισσότερες τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους τους, ήταν αφελέστατοι στην τελική επιλογή. Δεν είχαν το καθαρο μυαλό για να σκοράρουν, έκαναν περιττές κινήσεις με αποτέλεσμα να απωλέσουν την δυνατότητα για να φθάσουν στο γκολ.

 Ηταν φανερό από τις κινήσεις των παικτών του, πως ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο την νίκη για λόγους και γοήτρου, απέναντι όμως σε έναν Άρη που στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Τούμπα, παίζοντας ουσιαστικά με 11 παίκτες έως το τέλος του αγώνα. Και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο – τρείς πολύ καλές ευκαιρίες, επιλέγοντας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να διεκδικήσουν το γκολ με αντεπιθέσεις.

Το προχθεσινό αποτέλεσμα αφήνει μία πικρή γεύση στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε τελικώς (με όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες) την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικα του CH.L.

Σε αυτή την ομάδα, αν θέλει την νέα περίοδο να πετύχει πολλά περισσότερα, να μπει στους ομίλους και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Πάρα πολλά. Και σε επίπεδο παικτών και σε νοοτροπία και σε βασικά σημεία που υστέρησε την φετινή σεζόν. Υστέρησε και πάλι στην Τούμπα για να είμαστε ακριβείς. Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξουν πολλά και οι ζυμώσεις που άρχισαν, πρέπει να ολοκληρωθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.