Πρεμιέρα στο τουρνουά Ακρόπολις: Σημαντικά τεστ για την Εθνική

Metrosport Team17 Αυγούστου 2022

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και μετρώντας αντίστροφα για το Ευρωμπάσκετ που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου, η Εθνική ομάδα των ανδρών θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις που αρχίζει σήμερα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/8, 21:00) την Πολωνία ενώ στις 18:00 θα γίνει ο αγώνας της Γεωργίας με την Τουρκία. Αύριο (18/8, 21:00) η Εθνική μας θα παίξει με τη Γεωργία και την Παρασκευή (19/8, 21:00) κόντρα στην Τουρκία. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τα χθεσινά «κοψίματα» (Μωραίτης, Κουζέλογλου), έχει πια 15 παίκτες διαθέσιμους δεδομένου ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί και… τρέχει για να προλάβει το Ευρωμπάσκετ. Οι 15 που είναι σε θέση να παίξουν είναι οι Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Ντόρσει, Καλαιτζάκης και Γόντικας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.