Πρεμιέρα στο Μάντσεστερ για Μαρινάκου, έκλεισε για Οστράβα η Πόλακ

Παναγιώτα Χαλκιά10 Ιανουαρίου 2023

Αντίστροφα μετρούν Αναστασία Μαρινάκου και Ελένη Πόλακ για την εκκίνηση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τη φετινή χρονιά.

Η Μαρινάκου αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή (13/01) από τη Νότια Αφρική, όπου και προετοιμάζεται εδώ και περίπου ένα μήνα. Η αθλήτρια σε συνεργασία με τον προπονητή της, Σταύρο Καρρέ, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στον κλειστό στίβο και θα αρχίσουν τις προσπάθειες τους από το Μάντσεστερ στα 3.000μ. στις 28 Ιανουαρίου. 

Το ατομικό της ρεκόρ είναι 9.14.91 (2016). Την περσινή σεζόν βγήκε πέμπτη με χρόνο 16.07.12 στα 5.000 μ. στους Μεσογειακοί Αγώνες στο Όραν και «τρόμαξε» την κερκίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με την πτώση της στη γραμμή τερματισμού.

H Πόλακ αναμένεται να είναι παρούσα στον κλειστό και ήδη, έχει σχεδιάσει με τον προπονητή της, Μανώλη Καραγιάννη, το πρόγραμμα της φετινής σεζόν με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η αρχή θα γίνει στις 21 του Γενάρη στην προγραμματισμένη ημερίδα στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά. Έπειτα, θα ακολουθήσει το μίτινγκ του Τουρκουάν στη Γαλλία στις 28 Ιανουαρίου, εκείνο στην Οστράβα στις 2 Φεβρουαρίου, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στις 11 Φεβρουαρίου στην Πόλη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στο ΣΕΦ 18-19 Φεβρουαρίου.

Η 26χρονη αθλήτρια του επί κοντώ έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό τα 4.71μ και στον ανοιχτό το 4.70μ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.