Πρεμιέρα στη Γερμανία για Σπανουδάκη - Καραλή

Παναγιώτα Χαλκιά12 Ιανουαρίου 2023

Από τη Γερμανία θα αρχίσουν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Εμμανουήλ Καραλής και Ραφαέλα Σπανουδάκη στοχεύοντας στη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Πρεμιέρα στη φετινή χρονιά θα κάνει η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 29 Ιανουαρίου ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της. «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Βασικός στόχος είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, στον ανοιχτό το Ευρωπαϊκό Ομάδων και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουδαπέστη. Ανυπομονώ να αρχίσω τους αγώνες... είναι το εύκολο κομμάτι», υποστήριξε η αθλήτρια στο metrosport.gr.

Η αθλήτρια την περσινή χρονιά βγήκε 28η με χρόνο 11.62 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και κατέκτησε την 13η θέση με 44.58 στη σκυτάλη μαζί με Μιχαηλίδου, Πεσιρίδου και Αναστασίου στην ίδια διοργάνωση. Δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού, κάτι που την κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων και «φρέναρε» το ρυθμό της. 

Αυλαία στην Καρλσρούη για Καραλή

Στο μίτινγκ κλειστού στίβου στην Καρλσρούη θα αρχίσει τις «πτήσεις» τους ο Εμμανουήλ Καραλής στις 27 Ιανουαρίου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς Μπο Κάντα Λίντα Μπαέχρε, Όλεγκ Ζέρνικελ και Ράφαελ Χολνζεντεμπε αλλά και τους Τιάγκο Μπραζ, Κέι Σι Λάιτφουτ.

Επόμενη στάση θα είναι το μίτινγκ του Μόντο Ντουπλάντις στην Ουψάλα, που θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου. Εκτός από τον Σουηδό αναμένεται να συμμετάσχουν οι Έρνεστ Ομπιένα, που ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να τον κερδίσει την περσινή χρονιά, Σάμ Κέντριξ, Τιάγκο Μπραζ, Κέι Σι Λάιτφουτ, Κέρτις Μάρσαλ, Μπο Κάντα Λίτα Μπάεχρε, Παλ Χάουγκαν Λιλεφος. 

Στην περσινή συνάντηση ο Ντουμπλάντις είχε κερδίσει κάνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 6.04μ, τον ακολούθησαν οι Νίλσεν και Λάιτφου με 5.92μ ενώ ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 5.81μ κάνοντας ατομικό ρεκόρ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.