Πρεμιέρα στα πλέι άουτ με διπλό στον Βόλο για τον Αστέρα

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Με νίκη ξεκίνησε στα play out ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζοντας τον Βόλο εκτός έδρας με 2-0. 

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν ισοπεδωτικός. Έβαλε 2 γκολ, είδε να του ακυρώνονται ορθώς άλλα 2 και θα μπορούσε να είχε σκοράρει παραπάνω. Στο 15ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κρέσπι ο Φαν Βέερτ έδιωξε πάνω στον Σίτο που καραδοκούσε στο δοκάρι και σκόραρε με προβολή. Στο 18' ακυρώθηκε γκολ του Κρέσπι - σωστά - ως οφσάιντ. 

Στο 25ο λεπτό ο Αστέρας από κεφαλιά - πάσα του Αντριάν Ριέρα και σλάλομ του Κρέσπι που απέτυχε να κόψει ο Ρινέρ έκανε το 0-2. 


Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε πιο κλασικές φάσεις από τον Βόλο ξανά. Στο 55' ο Κλέιμαν βγήκε κοντά στο πλάγιο, έχασε τη μπάλα και κινδύνεψε να δεχθεί γκολ μετά από γύρισμα του Σίτο. Στο 60' ο Σίτο είχε μία σουτάρα στο δοκάρι.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Γκουλέν, Ρινέρ (46' Ρομέρο), Φεράρι, Άλχο, Ορόζ (46' Νίνης), Φερνάντες, Αλέξ Σοάρες (72' Μπαρτόλο), Μπαριέντος (87' Ροσέρο), Κορέα (46' Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Ατιένζα, Τασουλής (91' Παπαδόπουλος), Καρμόνα (67' Ρούμπεν Γκαρσία), Σανταφέ (67' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Σίτο, Α. Ριέρα (91' Μιχόπουλος), Κρέσπι (83' Σόνι), Μπενίτο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.