Πρεμιέρα με ντέρμπι στο Champions League

Δημήτρης Μπασμπαρέλας14 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για την πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League όσον αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο “Καμπ Νου” την Μπάγερν Μονάχου. Η παράδοση είναι καθαρά υπέρ των Βαυαρών, οι οποίοι έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το αξέχαστο 8-2

Τελευταίο χρονικά μεταξύ τους ματς; Εκείνο το απίστευτο και εμφατικό, υπερηχητικό 8-2 της Μπάγερν για τα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Αύγουστο του 2020. “Δεν μπορείς να το ξεχάσεις”, είπε χθες ο Νόιερ. Η Μπάγερν έχει τρεις προκρίσεις έναντι δύο των Καταλανών. Βρέθηκαν ξανά σε ομίλους το 1998. Η ομάδα του Μονάχου είχε κάνει τότε δύο νίκες. Ο Κούμαν δεν θα έχει σήμερα τους Μπρέιθγουεϊτ (θα μείνει εκτός για 3-4 μήνες), Φατί, Ντεμπελέ και Αγουέρο. Ο Νάιγκελσμαν δεν υπολογίζει τον Τολισό. Αμφίβολος είναι ο Γκνάμπρι, ενώ προπονήθηκαν κανονικά οι Κομάν και Λεβαντόφσκι. Από την πλευρά του, ο Κούμαν, χθες, πάντως είπε και το εντυπωσιακό… “η Μπαρτσελόνα έχει λαμπρό μέλλον, χάρη σε μένα”, ενώ ο Μπουσκέτς τόνισε για την αποχώρηση Μέσι. “Δεν τον έχουμε πλέον μαζί μας, αλλά σημασία έχει το σύνολο και όχι οι μονάδες”.

Υπόσχονται θέαμα

Ωστόσο, υπάρχουν παιχνίδια στο πρόγραμμα, τα οποία παρουσιάζουν αναμφίβολα μεγάλο ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα. Μπορεί να μην έχουν το μεγάλο και “βαρύ” όνομα, να μην ξεκίνησαν ιδιαίτερα καλά στα Πρωταθλήματα τους, ωστόσο είναι δύο ομάδες, οι οποίες παίζουν επιθετικά και προσφέρονται για γκολ και θέαμα.

Εκτός έδρας εξορμήσεις

Κατά τα άλλα, η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (χωρίς τους Τέλες, Ράσφορντ και Ντιαλό) θα βρεθεί στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της χώρας, Γιουνγκ Μπόις, ενώ η παραπαίουσα εσχάτως Γιουβέντους ταξίδεψε στη Σουηδία για να παίξει με την Μάλμε του Τσόλακ. Τέλος, η εντυπωσιακή Τσέλσι, αλλά και κάτοχος του θεσμού, φιλοξενεί στο “Στάμφορντ Μπριτζ” τη Ζενίτ. Αναλυτικά, οι σημερινές και αυριανές αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

Το πρόγραμμα

Σήμερα (14/9)

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν (5ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα (5ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6ος ΟΜΙΛΟΣ, 19:45)

Βιγιαρεάλ-Αταλάντα (6ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Σεβίλλη-Σάλτσμπουργκ (7ος ΟΜΙΛΟΣ, 19:45)

Λιλ-Βόλφσμπουργκ (7ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Τσέλσι-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (8ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Μάλμε-Γιουβέντους (8ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Αύριο (15/9)

Κλαμπ Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν (1ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία (1ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο (2ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Λίβερπουλ-Μίλαν (2ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ (3ος ΟΜΙΛΟΣ, 19:45)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Αγιαξ (3ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Σέριφ Τιρασπόλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ (4ος ΟΜΙΛΟΣ, 19:45)

Ιντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (4ος ΟΜΙΛΟΣ, 22:00)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.