Πρέμιερ Λιγκ: «Μπαίνουν στον χορό» Λίβερπουλ, Τότεναμ και Τσέλσι

Metrosport Team06 Αυγούστου 2022

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, η Premier League, ξεκίνησε χθες, με την Άρσεναλ να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας νικώντας με 2-0, ενώ σήμερα ρίχνονται στην μάχη η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Τσέλσι.


To πρόγραμμα της σημερινής μέρας ανοίγει με την επίσκεψη της επίδοξης πρωταθλήτριας, Λίβερπουλ, στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Φούλαμ με την ομάδα του Κλοπ να στοχεύει να δείξει από νωρίς την δυναμική της. Στην «prime time» της Πρέμιερ Λιγκ, στις 17:00, που παραδοσιακά διεξάγεται το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τότεναμ, που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι έχοντας κάνει μόλις 2 ήττες τις τελευταίες 13 αγωνιστικές, με την Σαουθάμπτον. Η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ υποδέχεται την Άστον Βίλα του Τζέραρντ, ενώ η Λιντς θέλει να δώσει απαντήσεις για το τι μπορεί να κάνει φέτος απέναντι στην Γουλβς. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η επιστροφή της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης, Νότιγχαμ Φόρεστ, του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Νιουκάστλ που για φέτος έχει υψηλές βλέψεις, μετά την αγορά της από τους Άραβες.

Την αυλαία για σήμερα ρίχνει ο αγώνας της Έβερτον με την Τσέλσι στο Λίβερπουλ όπου ο Φράνκ Λάμπαρτ θέλει να κάνει την ζημιά στην μεγάλη του αγάπη και ο Στέρλινγκ θα κάνει το ντεμπούτο του για τους Λονρδέζους

Το πρόγραμμα: 

Σάββατο (6/8)

14.30 Φούλαμ-Λίβερπουλ (Novasports Premier League)

17.00 Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα (Novasports Start), Λιντς-Γουλβς (Novasports 6 HD), Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (Novasports 2 HD), Τότεναμ-Σαουθάμπτον (Novasports Premier League)

19.30 Έβερτον-Τσέλσι (Novasports Premier League)

Κυριακή (7/8)

16.00 Λέστερ-Μπρέντφορντ (Novasports Prime), Μάντσεστερ Γ.-Μπράιτον (Novasports Premier League)

18.30 Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (Novasports Premier League)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.