Premier League: Τότεναμ VS Άρσεναλ-Το μεγάλο ντέρμπι καθορίζει πολλά

Δημήτρης Μπασμπαρέλας26 Απριλίου 2024

Τότεναμ VS Άρσεναλ. Σπουδαίο παιχνίδι, από κάθε άποψη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής στην Premier League, όπου η Τότεναμ φιλοξενεί την Άρσεναλ. Πέρα από το ότι πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, επομένως στην αναμέτρηση, παίζει ρόλο και το γόητρο και το πρεστίζ, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, ιδιαιτέρως σημαντικοί που καθιστούν το παιχνίδι κομβικό.

Η Άρσεναλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει σε 34 ματς 77 βαθμούς (24-5-5). Νιώθει την ανάσα της Σίτι, η οποία μάλιστα έχει ματ λιγότερο, μιας και σε 33 παιχνίδια έχει 76 βαθμούς (23-7-3), άρα έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Από την άλλη, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ έχοντας 60 βαθμούς σε 32 αναμετρήσεις (18-6-8), ούσα στην 5η θέση της βαθμολογίας. Υπολείπεται έξι πόντους από την 4η Άστον Βίλα, που έχει 66, αλλά με δύο περισσότερα παιχνίδια (20-6-8), ενώ επίσης και αυτή έχει ντέρμπι, αφού φιλοξενεί την Τσέλσι.

Είναι σίγουρα από τα παιχνίδια που κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα ήθελε να δει, μιας και έχει τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δυο προέρχονται από την ίδια εκκίνηση. Στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια έχουν από δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Απλά, η Άρσεναλ έχει δύο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ. Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως απουσίες ή επιστροφές, είναι ματς «κλειδί» για τη συνέχεια, που μπορεί να καθορίσει πολλά.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (28/4), με ώρα έναρξης στις 16:00. Για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν; Μπορούν να το κάνουν από το Novasports Premier League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.