Premier League: Το VAR δεν έβαλε τις γραμμές του οφσάιντ στο γκολ της Μπρέντφορντ

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Η Άρσεναλ στραβοπάτησε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρέντφορντ, με τις "μέλισσες" να ισοφαρίζουν 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου και να κρατούν το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος, αλλά οι "κανονιέρηδες" έχουν κάθε λόγο να αμφισβητούν το τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο λόγος απλός. Ο διαιτητής του VAR ξέχασε να βάλει τις γραμμές του οφσάιντ στο γκολ της Μπρέντφορντ. «Είδα τη φάση από το μόνιτορ και μπορώ να πω ότι ήταν καθαρό οφσάιντ! Είναι απογοητευτικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να μας δώσουν μέσα στην εβδομάδα μία εξήγηση, γιατί μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και θα χαρούμε πολύ να την μάθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες και μερικές βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα μετά το τέλος του αγώνα.

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο, στο δικό μας παιχνίδι δεν τηρήθηκαν και αυτό ήταν κάτι που μας επηρέασε. Υπάρχει ξεκάθαρη παρεμπόδιση του παίκτη μας από τον παίκτη της Μπρέντφορντ που είναι οφσάιντ. Όταν είσαι σε αντικανονική θέση δεν γίνεται να κάνεις κάτι τέτοιο και να επηρεάζεις τη φάση. Πλέον δεν έχει κανένα νόημα ό,τι και αν πούμε. Το θέμα είναι ότι μέτρησε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει και εν τέλει χάσαμε δύο ακόμη βαθμούς».

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Daily Mail, ο υπεύθυνος διαιτητής του VAR, Λι Μέισον, έλεγξε τη φάση αν είναι οφσάιντ αλλά παρέλειψε να βάλει και τις γραμμές για να τσεκάρει το οφσάιντ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλική ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.