Premier League: Το ντέρμπι του Μάντσεστερ βάφτηκε γαλάζιο

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2021

Με ένα μεγάλο ντέρμπι, το ντέρμπι του Μάντσεστερ άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής στην Premier League. Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ».

To ματς άρχισε με ένα γρήγορο γκολ. Αυτογκόλ για την ακρίβεια από τον Έρικ Μπαϊγί στο 7ο λεπτό με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο 25' η Γιουνάιτεντ πλησίασε στην ισοφάριση με ένα γυριστό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 25', όμως ο Έντερσον είχε απάντηση.

Η Σίτι βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0 αλλά ο Ντε Χέα έκανε μία σπουδαία απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Ζεσούς και αμέσως μετά έκανε μία ακόμη σε βολίδα του Ζοάο Κανσέλο!

Στο 33' ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ κράτησε το 0-1 και απέτρεψε το δεύτερο αυτογκόλ και λίγο μετά είχε μία ακόμη απόκρουση σε διαγώνιο σουτ του Ντε Μπρούινε.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Σίτι πήρε αυτό που άξιζε με ένα δεύτερο γκολ από τον Μπερνάρντο Σίλβα που έκανε το 0-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος!

Το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος δεν είχε τον τρελό ρυθμό του πρώτου και δεν έγιναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι στο 82' για να παρουσιάσει μια μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι για τη Σίτι. Ήταν ένα σουτ του Φιλ Φόντεν που έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και σε στημένη φάση, ο προωθημένος Στόουνς βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, αλλά αστόχησε για να μείνει το 0-2 ως το τέλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.