Premier League: Τελευταία αγωνιστική με αγωνία για υποβιβασμό και Conference League

Metrosport Team28 Μαΐου 2023

Πέφτει η αυλαία την Κυριακή (28/5) στην Premier League. Στο πλαίσιο της τελευταίας (38ης) αγωνιστικής και με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει αναδειχθεί ήδη πρωταθλήτρια, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για την παραμονή, αλλά και το εισιτήριο για το Conference League.

Με τη Σαουθάμπτον εδώ και καιρό υποβιβασμένη, υπάρχουν τρεις υποψήφιες για να την ακολουθήσουν στην Championship. Οι Λιντς, Λέστερ και Έβερτον. Φυσικά, η τελευταία ελέγχει την κατάταση ούσα αφενός εκτός ζώνης υποβιβασμού και στο +2 από τις δύο άλλες, υποδεχόμενη αφετέρου την αδιάφορη βαθμολογικά Μπόρνμουθ. Εντός έδρας μάχες δίνουν και οι Λέστερ και Λιντς, με την πρώτη να κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ και η δεύτερη με την Τότεναμ.

Μια αναμέτρηση, στο Λιντς, που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για την 7η θέση (που οδηγεί στο Europa Conference League), καθώς τα «σπιρούνια» βρίσκονται στο -1 από την Άστον Βίλα (φιλοξενεί την Μπράιτον). Μαθηματικές ελπίδες βέβαια έχει και η 9η Μπρέντφορντ, η οποία όμως θέλει -πέρα από απώλειες των δύο από πάνω της- να νικήσει και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας (38ης) αγωνιστικής - Όλα τα ματς στις 18:30:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ

Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Σίτι

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ

Τσέλσι-Νιούκαστλ

Άρσεναλ-Γουλβς

Λιντς-Τότεναμ

Λέστερ-Γουέστ Χαμ

Άστον Βίλα-Μπράιτον

Έβερτον-Μπόρνμουθ

Κρίσταλ Πάλας-Νότιγχαμ Φόρεστ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.