Premier League: Στραβοπάτησε η Τότεναμ, εύκολες νίκες για Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ!

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2021

Για την 20η αγωνιστική ημέρα της Premier League, η Τότεναμ τα βρήκε...σκούρα στην έδρα της Σαουθάμπτον και έμεινε στο 1-1, ενώ η Γουέστ Χαμ και η Κρίσταλ Πάλας επικράτησαν εύκολα της Γουότφορντ (1-4) και της Νόριτς (3-0) αντίστοιχα.

Οι λονδρέζοι δεν ξεκίνησαν με τον ιδανικό τρόπο την αναμέτρηση στην έδρα της Σαούθαμπτον και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 25΄λεπτό, εξαιτίας το πανέμορφο τέρμα του Γουάρντ Πάουσε.

 Μετά από 10 περίπου λεπτά, η ομάδα του Κόντε κέρδισε πέναλτι και αποβολή, κάνοντας το έργο ανατροπής πιο εύκολο. Ο Χάρι Κείν ευστόχησε από τα 11 μέτρα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στην συνέχεια, η Τότεναμ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ που θα της έδινε τους τρείς (3) βαθμούς της νίκης. 

Στην άλλη αναμέτρηση που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Γουότφορντ άνοιξε νωρίς το σκορ χάρης το τέρμα του Ντένις, μόλις στο 4΄λεπτό ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα και με δύο τέρματα, των Σούτσεκ και Μπρεχάμα, γύρισαν το παιχνίδι τούμπα και μπήκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Γουέστ Χαμ συνέχισε να...βομβαρδίζει την εστία των γηπεδούχων και με τα γκολ των Νόμπλε από την άσπρη βούλα αλλά και του Βλάσιτς στις καθυστερήσεις, πέτυχαν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκης με 1-4.

Η Κρίσταλ Πάλας, αρκετά ταλαιπωρημένη από τα πολλά θετικά κρούσματα αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια, πέτυχε μια εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στην ουραγό Νόριτς. Mόλις στο 8΄λεπτό ξεκίνησε ο ρυθμός των γκολ, χάρης την εύστοχη εκτέλεση του Έντουαρτ από τα 11 μέτρα. Την σκυτάλη πήρε ο Ματέτα, ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 38΄λεπτό. Λίγα λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι σφράγισαν την νίκη, με το γκολ του Σλούπ.

Ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση για λογαριασμό των «καναρινιών» και είχε μια τεράστια ευκαιρία να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην Premier League, ωστόσο δεν κατάφερε να βάλει...στο παιχνίδι την ομάδα του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.