Premier League: Ψάχνουν τη χρυσή τομή για τους μισθούς

Metrosport Team01 Απριλίου 2020

Τη φόρμουλα της συμφωνίας για ένα σχέδιο συλλογικής αφαίρεσης μισθών -λόγω κορωνοϊού- θα αναζητήσουν οι σύλλογοι της Premier League σε συνάντηση με την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα γίνει σήμερα (1/4), όπως αναφέρει το BBC.

Τα αγγλικά πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου και οι αρχές έχουν αναφέρει ότι θα συνεχιστούν «μόνο όταν είναι ασφαλείς όλοι και το επιτρέπουν οι συνθήκες».

Οι παίκτες της πρωτοπόρου της Championship, Λιντς, προσφέρθηκαν εθελοντικά να υπάρξει αναβολή στην καταβολή μισθών, ενώ η Μπέρμιγχαμ ζήτησε από παίκτες περικοπές μισθών κατά 50% για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, κάλεσε τους παίκτες και τους προπονητές να βοηθήσουν το αγγλικό ποδόσφαιρο σε αυτή την κρίση. «Έχουμε δει μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους να λάβουν μέτρα για να μειώσουν το κόστος τους», δήλωσε ο Λέβι, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Τότεναμ έχει επιβάλει περικοπές μισθών κατά 20% σε 550 άτομα από το προσωπικό...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.