Premier League: Ποιος έχει βάλει τα περισσότερα γκολ κόντρα στη Μ. Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Μπασμπαρέλας08 Απριλίου 2024

Έχει βάλει πλέον τα περισσότερα γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην Premier League. Ο λόγος; Για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ με το πέναλτι-γκολ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης στο Όλντ Τράφορντ έφτασε τα 11 συνολικά κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Τα 11 τέρματα είναι στο Πρωτάθλημα, εξ ου και η ανάρτηση της αγγλικής Λίγκας για τον Αιγύπτιο σταρ των «κόκκινων». Με το πέναλτι, που έφερε το ματς στα ίσα, κατάφερε να ξεπεράσει τον Άλαν Σίρερ, που είχε 10 κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Ταυτόχρονα, από τα 11 αυτά γκολ, ο Σαλάχ έχει σκοράρει έξι φορές πλέον στο Όλντ Τράφορντ. Επίδοση, με την οποία ξεπέρασε εκείνη του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είχε βάλει 5 τέρματα.

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Σαλάχ είναι πλέον στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ της φετινής περιόδου στην Premier League με τον Χάαλαντ να μετρά 19 γκολ, τον Γουότκινς της Άστον Βίλα να ακολουθεί με 18 και τον Αιγύπτιο φορ να είναι στα 17 τέρματα.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζεται ότι Άρσεναλ και Λίβερπουλ είναι μαζί στην κορυφή με 71 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.