Premier League: Πέρασε από το Carrow Road η Βίλα, «επτάσφαιρη» η Σίτι

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Δύο αγώνες περιείχε η ημέρα στην Premier League για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Άστον Βίλα να κερδίζει με 0-1 την Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ και την Μάντσεστερ Σίτι να διαλύει με 7-0 την Λιντς.

Οι Γιάκομπ Ράμσεϊ και Όλι Γουότκινς ήταν οι σκόρερς των «Βίλατζερς» στο ματς με τα «Καναρίνια», με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο, με το οποίο έφτασε τους 22 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Από πλευράς Νόριτς δεν αγωνίστηκαν οι Γιαννούλης και Τζόλης, με τον πρώτο μάλιστα να προέρχεται από ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο οποίο αναδείχθηκε MVP για τη Νόριτς. Όσον αφορά τον Έλληνα εξτρέμ, ο προπονητής του αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από κορωνοϊό.

«Επτάσφαιρη» η Σίτι

Με επτά γκολ φιλοδώρησε την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Ντε Μπρούιν και Μαχρέζ. Οι «Πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 8' με γκολ του Φόντεν, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Γκρίλις έκανε το 2-0. Στο 32' ο Ντε Μπρούιν έγραψε το 3-0, ενώ Μαχρέζ, Ντε Μπρούιν και Στόουνς σκόραραν στην επανάληψη στο 49', στο 62' και στο 75' αντίστοιχα, με τον Ακέ στο 80' να βάζει το «κερασάκι» στην τούρτα για το 7-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα παρέμεινε στην κορυφή με 41 βαθμούς, ενώ η Λιντς βυθίστηκε στην 16η θέση, έχοντας 16 βαθμούς.

Να τονιστεί πως στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχε και ο αγώνας της Μπρέντφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος αναβλήθηκε, λόγω των πολλών κρουσμάτων που βρέθηκαν στην ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.