Premier League: Οι νέες φανέλες των «μεγάλων» θυμίζουν κάτι από.. Vogue!

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

Επιμέλεια: Γιώργος Τσαρουχάς

Η Premier League ρίχνει αυλαία αυτή την Κυριακή και αφού έγινε η πολυαναμενόμενη στέψη της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, περιμένουμε να τσεκαριστούν και τα τελευταία ευρωπαΐκά εισιτήρια πριν ξεκινήσει και επίσημα η κουβέντα για τη νέα χρονιά.

Μία νέα χρονιά που θα ξεκινήσει έτσι ακριβώς όπως έκλεισε η προηγούμενη. Με άδεια, άψυχα καρεκλάκια, σε ένα θολό τοπίο που άφησε πίσω του ο κορονοΐός και ελπίζουμε σύντομα να εξαφανιστεί. Οι ομάδες συνεχίζουν στο «κόκκινο», οι ρυθμοί δεν κατεβαίνουν και οι προετοιμασίες ενόψει της νέας σεζόν στην Αγγλία κρύβουν μια διαφορετική πινελιά, αυτή που κάθε χρονιά οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Οι περισσότεροι σύλλογοι στο Νησί ανακοίνωσαν και παρουσίασαν νωρίς, τηρουμένων των αναλογιών, τις εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2020-2021 με το αποτέλεσμα στις περισσότερες από αυτές να μας παραπέμπει σε εξώφυλλο περιοδικού της.. Vogue!

Φαίνεται ότι οι στυλίστες των «μεγάλων» ομάδων εκμεταλλεύτηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον άπλετο ελεύθερο χρόνο μέσα στην καραντίνα και μας παρουσιάζουν εμφανίσεις που θα συζητηθούν και θα φορεθούν πολύ μέσα στον χρόνο.

Πάμε λοιπόν να τις ανακαλύψουμε μία προς μία:

Λίβερπουλ: Η χρυσή γενιά και στο βάθος.. Nike!

Ξεκινάμε με την πρωταθλήτρια, την ομάδα που δικαίως μάζεψε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Λίβερπουλ δεν θέλουν να χαλάσουν την παράδοση και επειδή η «συνταγή» της βγαίνει, δεν θα δούμε και πολλές αλλαγές στις φετινές της εμφανίσεις. Οι Reds δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο καθώς εστίασαν όλη την προσοχή τους στην φιέστα και τα πανηγύρια για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επεκτείνουν τη συνεργασία με τον χορηγό τους (Standard Chartered) και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. 

Φαίνεται όμως ότι θα αποχωριστούν την New Balance για να (επανα)φέρουν στο Anfield την Nike που έντυνε τους Κόκκινους και το 2012. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγγλικού δικτύου “Footy Headlines” η εν λόγω συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά και εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο πλευρών, το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο αυτής της νέας «χρυσής» γενιάς της Λίβερπουλ!

Δείτε παρακάτω την φανέλα που κυκλοφορεί στα δίκτυα αλλά δεν είναι ακόμα επίσημη – διαθέσιμη:


Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» έχουν τη δική τους.. θάλασσα

Οι μπλέ του Μάντσεστερ παρουσίασαν μέσα στην εβδομάδα, εμφανώς επηρεασμένοι από τον καύσωνα και το καλοκαιρινό mood, τις νέες τους φανέλες που κρύβουν μέσα τους έναν.. ωκεανό! Οι «πολίτες» όντας άκρως ευρηματικοί διέρρευσαν, ίσως, την πιο καλοκαιρινή εμφάνιση που θα τους συντροφεύει για ολόκληρη τη νέα χρονιά στο ταξίδι τους προς την επιστροφή στην κορυφή. Μάλιστα, την εγκαινίασαν και στον πρόσφατο ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Άρσεναλ, όπου δεν τους έφερε και ιδιαίτερη τύχη, καθώς η ομάδα του Γκουαρδιόλα γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 2-0! Μένει να δούμε αν θα ανατραπεί η κακοδαιμονία στα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο.

Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:


Άρσεναλ: Στο στυλ τερμάτισαν πρώτοι!


Οι «Gunners» έμειναν πολύ πίσω στη χρονιά και έχασαν από νωρίς το τραίνο της Ευρώπης, ωστόσο έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν με χαμόγελα τη σεζόν στον τελικό της 1ης Αυγούστου ενάντια στην Τσέλσι. Εκεί, ίσως δούμε να “ντεμπουτάρει” η νέα τους φανέλα που προκάλεσε ποικίλες – αλλά κυρίως θετικές – αντιδράσεις. Οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ υποδύθηκαν τα μοντέλα και το Έμιρειτς φόρεσε τα.. καλά του για να υποδεχθεί την πιο στυλάτη (μέχρι σήμερα) φανέλα της Πρέμιερ Λιγκ! 

Οι εικόνες παρουσιάζουν το ιδανικό «πάντρεμα» της παλιάς με τη νέα εποχή και μας παραπέμπουν σε αντίστοιχες κολεξιόν διάφορων, διάσημων οίκων μόδας… 


Τσέλσι: Το «3» το καλό!

Οι Λονδρέζοι επέλεξαν για άλλη μία φορά να πρωτοτυπήσουν και αφού τους πρόδωσε η ίδια τους η ολοκαίνουργια φανέλα στο ματς που εγκαινιάστηκε με την Γουεστ Χαμ (3-2) , αποφάσισαν να αποδεχθούν την καζούρα και να προχωρήσουν με στόχο δικές τους μελλοντικές «τριάρες». Όλα τα παραπάνω βγάζουν νόημα με το που ρίξει κανείς μία ματιά στη νέα ενδυμασία των «Μπλε», που πέρα από έναν αριθμό, δεν άλλαξαν και πολλά. Προσφάτως, πάντως, τους έφερε τύχη στο ματς ημιτελικού με την Γιουνάιτεντ και στο νικηφόρο 3-1. Τυχαίο το σκορ; 

Απολαύστε την:


Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι άγνωστοι Χ

Τα «σπιρούνια» και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φαίνεται πως κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και.. τρέχουν να προλάβουν τους προηγούμενους για να μην μείνουν με τις (φετινές) φανέλες στο χέρι. Άγνωστο ακόμα το πως θα εμφανίζονται στα γήπεδα από τη νέα χρονιά, αλλά επειδή οι ιδέες και η φαντασία πάνε κι έρχονται, μία κλεφτή ματιά στα «εργοστάσια» παραγωγής φανελών των δύο ομάδων την ρίξαμε. 

Η «αυτοψία» έδειξε ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα ακολουθήσει τον «χρωματιστό» δρόμο της συμπολίτισσας Σίτι και θα διατηρηθεί πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο, όσο η η επικείμενη φανέλα της Τότεναμ κρύβει μέσα της ένα τεράστιο θαυμαστικό που δεν θέλει και πολύ για να μετατραπεί σε ερωτηματικό.  

Βλέπετε και κρίνετε:


Η Λέστερ εξακολουθεί να κερδίζει (από παντού) τις εντυπώσεις

Η Λέστερ παρουσίασε την εντός έδρας φανέλα για την ερχόμενη σεζόν με μία ευχάριστη έκπληξη και το πιο όμορφο μήνυμα. Οι «Αλεπούδες» επέλεξαν να στηρίξουν την καμπάνια Thailand Smiles With You”, σκοπός της οποίας είναι η ανάκαμψη της Ταυλάνδης από την κρίση του COVID-19. Έτσι, οι φανέλες στους αγώνες πρωταθλήματος θα φέρουν τον τίτλο της καμπάνιας αντί για χορηγό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται μόνο στα ματς κυπέλλου και στις ευρωπαΐκές διοργανώσεις. Δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα, κύριοι!


Αυτές ήταν μερικές από τις νέες στυλιστικές επιλογές των ομάδων στην Μεγάλη Βρετανία. Μένει να δούμε ποια θα αποδειχθεί πιο «βαριά» και τυχερή φανέλα μέσα στη σεζόν.  

Φωτογραφικό υλικό: Footy Headlines  












Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.