Premier League: Νέο «κάζο» για Λίβερπουλ, αγχωτική νίκη για την Μ. Γιουνάιτεντ

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

Νέα κακή εμφάνιση και στραβοπάτημα αυτή την φορά στην έδρα της Γούλβς για την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει σταθερότητα και λύγισε γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 εκτός έδρας.

Μάλιστα η αναμέτρηση είχε εφιαλτικό ξεκίνημα για τους «ρεντς» αφού στο 12' βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, με αυτογκολ του Ματίπ στο 5' και προβολή του Ντόουσον στο 12'. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε 1-2 φάσεις με τον Νούνιεζ χωρίς όμως να σκοράρουν και δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 71΄από τον Ρούμπεν Νέβες. Έτσι η Λίβερπουλ παρέμεινε χαμηλά στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γουλβς πήρε νίκη-ανάσα βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη και ανεβαίνοντας στην 15η θέση με 20 βαθμούς.

Ενώ στο Μάντσεστερ «έσπασαν καρδιές» αφού αν και η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να έχει την απόλυτη κυριαρχία προηγούμενη 2-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλλας με τα γκολ των Μπρούνο Φερνάντες (πέναλτι) στο 7' και Ράσφορντ στο 62', η κόκκινη του Κασεμίρο στο 70' ανέτρεψε τις ισορροπίες, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν για το τελικό 2-1 με γκολ του Σλούπ στο 76'. Νίκη που διατήρησε στην τρίτη θέση τους «κόκκινους διαβόλους» με 42 βαθμούς ενώ άφησε την Πάλας στην 12η με 24.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: 

Άστον Βίλα - Λέστερ 2-4
Μπράιτον - Μπόρνμουθ 1-0
Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον 3-0

Νιουκάστλ - Γουέστ Χαμ (19:30)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.