Premier League: Κίνδυνος να... παγώσουν τα σημερινά (4/1) ματς

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2026

Σε κίνδυνο τίθεται η σημερινή (4/1) αγωνιστική στην Premier League, καθώς η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου εξέδωσε προειδοποιήσεις για χιόνι και παγετό. Η «Mirror» σε σχετική αναφορά τονίζει ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος αναβολής της αγωνιστικής.

 Το δημοσίευμα της Mirror τονίζει ότι δυο ματς που ίσως οδηγηθούν σε αναβολή είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», ενώ εν αμφιβόλω βρίσκεται και το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι. Επίσης, δεν είναι σίγουρο ακόμη αν γίνουν και οι δύο αγώνες, που έχουν προγραματιστεί στις 17:00. Πρόκειται για τον αγώνα της Νιούκαστλ με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και της Έβερτον με την Μπρέντφορντ.

Πρέπει να σημειωθεί πως, οι αποφάσεις για αναβολή αγώνων, λαμβάνονται από τους υπεύθυνους ασφαλείας των συλλόγων ή τις τοπικές Ομάδες Συμβουλευτικής Ασφαλείας, σε συνεργασία με την αστυνομία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.