Premier League: Η Μπρέντφορντ σόκαρε τη Τσέλσι με τεσσάρα, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι - Βασικός ο Γιαννούλης, αλλαγή ο Τζόλης

Κωστής Παναγιώτου02 Απριλίου 2022

Από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League ξεχώρισε η νίκη-έκπληξη της Μπρέντφορντ απέναντι στη Τσέλσι στην έδρας των «μπλε», με τις «μέλισσες» να ανατρέπουν το εις βάρους τους σκορ σε δέκα λεπτά, σκοράροντας όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Βισά στο 87΄, γράφοντας το τελικό 4-1.

Στον αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Νόριτς, μετά από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο FA Cup (2/3), ενώ τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν στις 15 Ιανουαρίου, απέναντι στην Έβερτον, αγωνιζόμενος μόλις 11 λεπτά. Η ομάδα του Έλληνα αμυντικού δεν κατάφερε ούτε τώρα να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Μπράιτον.

Επίσης, ως αλλαγή πέρασε στην αναμέτρηση και ο Χρήστος Τζόλης, οποίος μπήκε στη θέση του Ρασίτσα στο 81ο λεπτό, ενώ και για τον 20χρονο επιθετικό η τελευταία συμμετοχή με τα «καναρίνια» ήταν στο παιχνίδι με την Έβερτον.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Γουλβς πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, για την έξοδό της στην Ευρώπη, επί της Άστον Βίλα (2-1). Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας, νικώντας με 2-0 τη Μπέρνλι εκτός έδρας. 

Τέλος, στο παιχνίδι της Λιντς και με τη Σαουθάμπτον το σφύριγμα τη λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, σε μια αναμέτρηση όπου τα «παγώνια» ήθελαν τους τρεις βαθμούς για κρατήσουν την απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι - Μπρέντφορντ 1-4


Μπράιτον - Νόριτς 0-0


Γουλβς - Άστον Βίλα 2-1


Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Λιντς - Σαουθάμπτον 1-1


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.