Η Άρσεναλ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Premier League, επικρατώντας 2-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας για τη 10η αγωνιστική και φτάνοντας τις εννέα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
Οι Γιόκερες (14′) και Ράις (35′) πέτυχαν τα γκολ των «κανονιέρηδων», που παραμένουν πρωτοπόροι με 25 βαθμούς, στο +8 από τη δεύτερη Μπόρνμουθ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μένοντας στο 2-2 με τη Νότιγχαμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με τον Κασεμίρο, όμως οι γηπεδούχοι του Σον Ντάις (στο ντεμπούτο του) ανέτρεψαν προσωρινά το σκορ με τους Γκιμπς-Γουάιτ και Σαβόνα, πριν ο Ντιαλό ισοφαρίσει στο 81′.
Από τα υπόλοιπα ματς του απογευματινού προγράμματος ξεχωρίζει το 3-0 της Μπράιτον απέναντι στη Λιντς, χάρη στα γκολ των Γουέλμπεκ (11′) και Γκόμεθ (64′, 70′). Στέφανος Τζίμας και Μπάμπης Κωστούλας πέρασαν ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη Μπράιτον, χωρίς να καταφέρουν κάτι αξιοσημείωτο.
Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής
Σάββατο (1/11)
Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 2-0
Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-2
Μπράιτον – Λιντς 3-0
Νότινγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2
Φούλαμ – Γούλβς 3-0
Τότεναμ – Τσέλσι 19.30
Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 22.00
Κυριακή (2/11)
Γουέστ Χαμ – Νιουκάστλ 16.00
Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 18.30
Δευτέρα (3/11)
Σάντερλαντ – Έβερτον 22.00
Η βαθμολογία
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube