Premier League: Aνακοίνωσε Μικολένκο η Εβέρτον!

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2022

Ο...χορός των μεταγραφών ξεκίνησε, με την Έβερτον να ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού αριστερού αμυντικού, Βιτάλι Μικολένκο από την Ντιναμό Κιέβου, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1.1) η ομάδα της Premier League.

Η αγγλική ομάδα δεν έχει κάνει γνωστό το πόσο που δαπάνησε, ωστόσο τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συμφωνία ήταν της τάξης των 18 εκατομμυρίων λιρών.

Αναλυτικά τα πρώτα λόγια του Μικολένκο στην Έβερτον:

«Η μεταγραφή στην Έβερτον είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή μου. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Premier League. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι εκεί που γεννήθηκε το παιχνίδι και νομίζω ότι θα ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι μου.»

Ο 22χρόνος μπακ, είναι διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας με 21 συμμετοχές, ενώ με την Δυναμό Κιέβου έχει σημειώσει 132 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις από το 2016 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

«Το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί τα φουλ μπακ να είναι ικανά να επιτίθενται αλλά και να αμύνονται. Νομίζω ότι είμαι ένας πολύπλευρος αμυντικός που μπορεί να προωθείται και να αμύνεται», πρόσθεσε ο Μικολένκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.