Πράσινο φως από Σαββίδη: Η πρόταση του ΠΑΟΚ στη Ριέκα για Τσόλακ

Κώστας Πετρωτός19 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ο μεγάλος πόθος του Αμπέλ Φερέιρα για την κορυφή της επίθεσης και έχει στο πλευρό του και τον Όλαφ Ρέμπε που εκτιμά ότι ο 27χρονος Κροάτης φορ με τις γερμανικές ρίζες μπορεί να υπερκαλύψει το κενό του Τσούμπα Ακπομ, κάνοντας την δουλειά του Νιγηριανού μέσα στο γήπεδο, αλλά προσφέροντας και πολλά περισσότερα γκολ (από τον Ιανουάριο του 2018 που πήγε αρχικά δανεικός από τη Χοφενχάιμ στην Ριέκα έχει πετύχει άλλωστε 51 γκολ και 15 ασίστ σε 90 ματς).

Γι’ αυτόν συζητούσαν, προπονητής και τεχνικός διευθυντής, σε τετ-α-τετ που είχαν λίγη ώρα μετά την λήξη του ματς με τον Ατρόμητο και ήταν λογικό γιατί ο ΠΑΟΚ βρισκόταν χθες το βράδυ σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με την Ριέκα.

Όπως είχε αποκαλύψει το metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ο Τσόλακ είναι η πρώτη επιλογή του από την περασμένη Τετάρτη όταν έγινε συνάντηση ανθρώπων που εκπροσωπούσαν ΠΑΟΚ-Ριέκα-παίκτη στο Βελιγράδι. Χθες, οι επαφές εντάθηκαν, αφού ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως και έχοντας πλέον πάρει το μήνυμα ότι ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς είχε πέσει αρκετά κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ένα μήνα πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους και με 10% μεταπώληση και περίμενε την απάντηση του προέδρου της κροατικής ομάδας που ζητούσε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη και όλα δείχνουν ότι, εκτός αν προκύψει κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή, σήμερα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ο Τσόλακ (που πιέζει αρκετά για την μεταγραφή) θα κλείσει και θα δηλωθεί και στην λίστα των δύο αγώνων με την Κράσνονταρ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.