«Πραγματικός survivor στο γήπεδο ο Κούρτιτς - Μέχρι τα 20 του δούλευε σε εργοστάσιο»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μίραν Ζόρε.

Ο Σλοβένος δημοσιογράφος μίλησε αναφορικά με τα δεδομένα γύρω από το μεταγραφικό σίριαλ του Γιασμίν Κούρτιτς και του ΠΑΟΚ, τα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και μία άγνωστη ιστορία γύρω από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο εισαγωγικό του σχόλιο ανέφερε: «Στα μέσα της Σλοβακίας ασχολούνται συνέχεια με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιασμίν Κούρτιτς και εγώ είχα κάποιες επαφές με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και από όσα κατάλαβα υπάρχει σοβαρή διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή. Είναι ένας από τους καλύτερους Σλοβένους ποδοσφαιριστές και όσες φορές είχαμε έρθει σε επαφή δεν μου είχε κάνει συζήτηση ότι σκέφτεται να αφήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση στο άκουσμα του, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και το ξέρει αυτός».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Στην Ιταλία οι ομάδες αλλάζουν συχνά ποδοσφαιριστές, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ζήσει πολλά, έχει πολλές εμπειρίες. Είναι πολύ φιλόδοξος ποδοσφαιριστής, ο Κούρτιτς μέχρι τα 20 του δούλευε σε εργοστάσιο και το ποδόσφαιρο το είχε ως part time job. Τότε ο ατζέντης του, είχε κάνει ένα μεγάλο deal και τον πήρε από την Σλοβακία για την Ιταλία. Είναι ένας μαχητής, ένας πραγματικός survivor και τα δίνει όλα εντός του γηπέδου. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αμυντικές ικανότητες, ενώ μπορεί να προωθήσει το ποδόσφαιρο της ομάδας. Ο ίδιος δεν έχει κατακτήσει κανένα τρόπαιο μέχρι τώρα στην καριέρα του και ο ΠΑΟΚ του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει. Είναι ήρεμος αλλά και «τσαμπουκάς» μέσα στο γήπεδο, ένας πολύ δυναμικός ποδοσφαιριστής που εκτός γηπέδου είναι ένα... «πρόβατο», ένα πολύ καλό παιδί για να κάνεις παρέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.