Πραγματικό... τρένο η Έβερτον

Γρηγόρης Κόκκινος24 Οκτωβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Ζούμε μοναδικές στιγμές και δεν τα πήγαμε καθόλου καλά την περασμένη εβδομάδα. Από το να χάνεις όμως σημεία του 1,10 και πάει λέγοντας το προτιμώ πραγματικά γιατί είδατε πόσα «θαύματα» έγιναν και πιστέψτε έχουμε πολλά ακόμα να δούμε. Ακόμα και στο champions league έγιναν αρκετά και με τα συνεχόμενα παιχνίδια πρωτάθλημα Σαββατοκύριακο Ευρώπη μεσοβδόμαδα θα δούμε ακόμα περισσότερα «θαύματα» που θα στείλουν αδιάβαστους πολλούς παίκτες του στοιχήματος. 

Στην Β' κατηγορία της Γαλλίας η Παρί έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα είναι ομάδα με πλούσιους ιδιοκτήτες πήρε καλό προπονητή και είναι μόνη πρώτη μετά τη νίκη με 1-0 με την Πο. Η Σατορού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χάβρη δύσκολα δέχεται γκολ και δύσκολα βάζει. Θα τιμήσω το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα ήρθε ισόπαλος 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα με τον ΟΦΗ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η προσθήκη του Ουάρντα τον έκανε ακόμη πιο δυνατό και προέρχεται από την νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ. G/G.

Η Λάτσιο μετά την σφαλιάρα από την Σαμπντόρια με 3-0 νίκησε την Ντόρτμουντ στην Ευρώπη και πήρε ψυχολογία. Η Μπολόνια έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα και προέρχεται από την ήττα με 3-4 από την Σασσουόλο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Λάτσιο στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Η Λανς γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα με 4-0 από την πρωτοπόρο στην Γαλλία Λιλ. Η Νάντ έχει κάνει κακό ξεκίνημα και προέρχεται από την νίκη της με 3-1 κόντρα στην Μπρέστ. Πιστεύω ότι η Λανς θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει και θα κρατήσω τον άσσο.

χωρίς να περιμένω να το πάρει το παιχνίδι περπατώντας. Την Σαουθάμπτον την λατρεύω είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Αγγλία και προέρχεται από το 3-3 με την Τσέλσι. Υποδέχεται την Έβερτον που στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με 2-2 και φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Πιστεύω θα νικήσει η ομάδα του Αντσελότι.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εντυπωσιακός και καλός κόντρα στην Λάρισα και πήρε το διπλό με 1-3. Ο ΟΦΗ ήρθε 2-2 με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ γέρνω προς τον άσσο αλλά θα προτιμήσω το over. Μπορεί η Κάντιθ να πήρε το διπλό στην Μαδρίτη με 0-1 να έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα αφού είναι πρώτη εξάδα αλλά... 

Υποδέχεται μια Βιγιαρεάλ που είναι πρώτη μετά τη νίκη της απέναντι στην Βαλένθια με 2-1 και με οδηγό την εμπειρία τους τα υποβρύχια μπορούν να πάρουν το διπλό και να παραμείνουν στην κορυφή.

Η Νις είναι καλή ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό και νίκησε εκτός έδρας με 1-3 την ντεφορμέ Σεντ Ετιέν. Η Λιλ πάει τρένο νίκησε εύκολα με 4-0 την καλή φέτος Λανς και αν δεν επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πιστεύω ότι θα πάρει το διπλό στη Νίκαια.

Η Χετάφε νίκησε την Μπαρτσελόνα με 1-0 παίζοντας καλά και είναι στην πρώτη πεντάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος. Η Γρανάδα νίκησε την Σεβίλλη με 1-0 είναι ομάδα που δεν πρέπει να την υποτιμήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλη η απόδοση του διπλού. 

Αξίζει να το ρισκάρουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το διπλό με 1-2 στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλων Σμύρνης παίζει εξαιρετικά πρώτα ημίχρονα αλλά από ένα σημείο κι έπειτα βγάζει μεγάλη κούραση. Η ΑΕΚ ήταν τυχερή στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και είχε και παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης. Γκολ βλέπω.

Η Γκιμαράες προέρχεται από το διπλό με 0-1 στο παιχνίδι με την Μποαβίστα και είναι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία. Η Μπράγκα μετά από το κακό της ξεκίνημα έχει δυο συνεχόμενες νίκες δείχνει ότι συνήλθε και προέρχεται από το 2-1 με την Νασιονάλ Μαδέιρα. Διπλό και γκολ με ρίσκο.

To be continued…….


Πρώτη πρόταση

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΠΑΡΙ 2

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1

ΚΑΝΤΙΘ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2


Δεύτερη πρόταση

ΛΑΝΣ – ΝΑΝΤ 1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΝΙΣ – ΛΙΛ 2


Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ G/G

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ G/G


Τέταρτη πρόταση

ΧΕΤΑΦΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2&G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.