Πραγματικά… ζόρια για την ΑΕΚ

Χάρης Δημαράς28 Νοεμβρίου 2020

Αλλαγή προπονητή στην ΑΕΛ, με τον Γιάννη Τάτση να αναλαμβάνει αντί του Μιχάλη Γρηγορίου. Η εικόνα των βυσσινί ήταν καλή για 70 λεπτά με την ΑΕΚ, αλλά στο τέλος κατέρρευσε. Ο νέος προπονητής πάντα αλλάζει και την ψυχολογία, οπότε περιμένω κάτι καλύτερο από την ΑΕΛ σήμερα, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που φέτος είναι αψυχολόγητος, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Η παράδοσή του στον κάμπο είναι θετική, καθώς δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία ματς. Πιθανό το G/G.

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο «Βικελίδης» μεγάλη πρόκληση για τον Άρη, που έχει να κερδίσει τους ερυθρόλευκους 17 ματς! Η τελευταία φορά ήταν στον Απρίλιο του ‘10 με 2-0 και μεσολάβησαν 14 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τώρα η ομάδα του Μάντζιου έχει φόρα και μάλιστα έχει καταφέρει να κρατήσει για τέσσερα παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενα N/G. Ο Μαρτίνς έχει τελικά τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του Άρη πρέπει να κάνει και διαχείριση, γιατί έχει Τετάρτη ΑΕΛ και ξανά Σάββατο με Ατρόμητο. Το G/G το θεωρώ αρκετά πιθανό, όπως και το 1-1 σκορ.

Ο Παναθηναϊκός κλότσησε την ευκαιρία στο ντέρμπι, τα αποδυτήρια είναι ανάστατα, ο Μπόλονι πάντως έχει επιστροφές, ενώ σκέπτεται και αλλαγές (με ένα φορ στην κορυφή). Ο Παναιτωλικός δεν κέρδισε για ακόμη ένα ματς, ο Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όμως και θα πάει με αμυντικογενή τακτική. Παντως έχει προβληματάκια στην οπισθοφυλακή, διότι είναι εκτός Καρασαλίδης και Μαλής.

Παιχνίδι ισόβαθμων (στους 9 ) στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κερδίσουν εντός έδρας, οι δε Ηπειρώτες συνεχίζουν να δείχνουν πολύ θετικό πρόσωπο ως τώρα έχοντας βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα. Εκτός ο Εραμούσπε από τους φιλοξενούμενους. Θα προτιμήσω το G/G δείχνοντας εμπιστοσύνη στον φετινό ΠΑΣ, αν και θεωρώ πιθανό να κάνει δεύτερη κολλητή νίκη ο ΟΦΗ.

Μετά το ταξίδι στην Ολλανδία, επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα με τη Λαμία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία πρέπει να διαχειριστεί το ρόστερ, γιατί στις επόμενες δύο εβδομάδες κρίνεται η ευρωπαϊκή συνέχεια, ενώ σε 2 εβδομάδες αρχίζουν και τα ελληνικά ντέρμπι. Εκτός οι Γιαννούλης, Λύρατζης και αμφίβολος ο Περέιρα. Οι Φθιώτες είναι ουραγοί, παραμένουν χωρίς τρίποντο και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. 2-3 γκολ, δύσκολα να ξεφύγει αυτήν την φορά το σκορ, λόγω και της αμυντικογενούς συμπεριφοράς των γηπεδούχων.

H AEK μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια δοκιμάζεται στην Τρίπολη, ενώ ακολουθεί νέο ευρωπαϊκό ματς και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα έρχονται τα πραγματικά… ζόρια για τον Καρέρα, που έχει και τα εσωτερικά θέματα με παίκτες. Ο φετινός Αστέρας έχει μόλις δύο ήττες από Ολυμπιακό και Άρη, πείθει αγωνιστικά αν και προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Δε θα είναι εύκολη η αποστολή της Ενωσης. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις είχαν γκολ.

Ο Βόλος υπέστη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ και δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στον ανεβασμένο Απόλλωνα, που δεν έχασε σε Περιστέρι και Τρίπολη. Σάντσες και Μπαριέντος εκτός από τους Θεσσαλούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ 2-3 ΓΚΟΛ – ΑΡΗΣ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΑΜΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ G/G

ΜΕ ΡΙΣΚΟ…

ΟΦΗ ΑΣΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1DNB

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ 0-2

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.