Πόζογλου: «Να ξαναβρεθώ στα μεγάλα σαλόνια - Εξαιρετικός παίκτης ο Κούτσιας»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

Ο MVP του προηγούμενου πρωταθλήματος της Football League, Στέλιος Πόζογλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μέχρι τώρα καριέρα του, την εμπειρία του στην Βέροια και τον ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ ωραία όταν σε ψηφίζουν συμπαίκτες σου, με κάνει χαρούμενο αυτή η διάκριση» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Μπορεί να μην είχα κάποιες καλές χρονιές, αλλά η ηλικία μου είναι καλή για να κάνω κάτι καλό και να ξαναβρεθώ στα μεγάλα σαλόνια. Είναι δύσκολο το πάνω-κάτω, αλλά πρέπει να κοιτάς το παρόν, γιατί αν κοιτάς το παρελθόν μπορεί να σε πάρε από κάτω. Το έχω δει το γκολ που πέτυχα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμάαρ.»

Για την εμπειρία του στην Βέροια σημείωσε: «Η Βέροια έχει μεγάλη ιστορία και είναι ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Ελπίζουμε να την ανεβάσουμε. Ξεκινήσαμε δυνατά και ελπίζουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σίγουρα στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε.

Είμαστε ομάδα που παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και το δείχνουμε στο γήπεδο. Και η Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα, και η Λάρισα. Θα είναι δύσκολο και μακρύ πρωτάθλημα. Ο κ. Δερμιτζάκης έχει παραστάσεις και αυτό μας βοηθάει και στην ψυχολογία μας. Είναι πολύ καλός προπονητής και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.»

Για τις επιδόσεις του Πασά τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τώρα είναι on fire. Εγώ είμαι ένας παίκτης που θα προσπαθήσω και να μοιράσω και να πετύχω γκολ. Είμαι πολυεργαλείο. »

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ. Το καλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζει τους δικούς του παίκτες και αυτό με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι οι νεαροί. Το κλειδί είναι να δουλεύουν κάθε μέρα στο 100%. Και φυσικά να μην τους παίρνει από κάτω. Αυτό μπορώ να τους συμβουλεύσω. Είναι δύσκολο να είσαι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να παίζεις.»

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ Β και τον Ολυμπιακό Β: «Ο Κούτσιας είναι εξαιρετικός παίκτης και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να κάνει καριέρα. Από τον Ολυμπιακό μου άρεσε ένας στόπερ, ξένος και ο δεξιός μπακ, ο Σέρβος. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.