Ποζατζίδης: «Διάκριση μαζί με την Καλλιθέα»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Παύλος Κερασιώτης

Ο επιθετικός της Καλλιθέας, Χάρης Ποζατζίδης μίλησε στη «Μ» και το Metrosport.gr, για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, την επιλογή του να συνεχίσει το καλοκαίρι στην ομάδα του Ελ Πάσο ενώ αναφέρθηκε και στον προσωπικό του στόχο. 

Ο Ποζατζίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Π.Α.Ο.Ν.Ε. ενώ πέρασε και από τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Ελληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Τρίγλια (3 γκολ), Τρίκαλα, Ερμιονίδα (10 γκολ) και Πλατανιά. Φέτος μετρά μια συμμετοχή στην Super League 2 με ένα γκολ και μια στο Κύπελλο Ελλάδας με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Πως εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2;

«Εχουμε παίξει λίγα παιχνίδια είναι η αλήθεια, λόγω αναβολών για κρούσματα κορωνοϊού. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Κάθε χρόνο στην Super League 2 γίνονται δυνατές μάχες. Αυτή την στιγμή δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο φαβορί για την άνοδο».

-Τι σκέφτεσαι για την επόμενη μέρα της καριέρας σου;

«Αρχικά θα ήθελα να πάμε πολύ καλά με την Καλλιθέα, στην οποία επέλεξα να έρθω το καλοκαίρι γιατί μου παρουσιάστηκε ένα ωραίο πρότζεκτ. Υπάρχει πλάνο και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελα να διακριθώ μαζί με την ομάδα και να πετύχουμε νίκες. Εχω ως στόχο τη νέα περίοδο ή την μεθεπόμενη να αγωνιστώ στην Super League 1».

-Πιστεύεις πως οι δύο όμιλοι (Βόρειος και Νότιος) της Super League 2 βοηθούν στην ανάπτυξη της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας ή ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα σε έναν ενιαίο όμιλο;

«Θα προτιμούσα ένα όμιλο. Θεωρώ πως θα ήταν πιο δυνατή η Β’ Εθνική. Τώρα με τους δύο ομίλους έχει περισσότερες ομάδες και δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους παίκτες να αγωνιστούν σε αυτή την κατηγορία.

-Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

«Σε ένα παιχνίδι της Κ-20 του Πλατανιά με την πρώτη ομάδα είχα παίξει με αντίπαλο τον Ντικαμονά. Ηταν θωρηκτό, ένα βουνό. Οταν ερχόμασταν σε επαφή, ένιωθα ότι χτυπούσα σε βράχο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.