Ποζατζίδης: «Απελευθερωμένος ο Πέλκας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ πιέζει τα δικά του παιδιά»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Ποζατζίδης.

Ο μπακ του Εργοτέλη μίλησε για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 και τους απανωτούς αγώνες που καλούνται να δώσουν οι 12 ομάδες.

Επίσης μίλησε για τον καλό του φίλο τον Δημήτρη Πέλκα και τη νέα σελίδα της καριέρας του στη Φενέρμπαχτσε.

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Ποζατζίδης δήλωσε:

Για την επιστροφή στη δράση: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που βιώνουμε. Παρά το ότι δεν υπάρχει το Κύπελλο, το Τετάρτη-Κυριακή είναι πολύ δύσκολο. Θα παίξει ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος καθώς θα φανεί ποιες ομάδες έχουν βάθος στο ρόστερ. Προσπαθούν οι ομάδες να το διαχειριστούν όσο καλύτερο μπορούσε. Εμείς μια σταματούσαμε μια ξεκινούσαμε τις ομαδικές προπονήσεις. Προσπαθούσαμε μέσω τηλεδιασκέψεων να κάνουμε όλοι ένα πρόγραμμα. Επίσης μετρά και το ψυχολογικό, δεν είναι μαγαζί που το κλείνεις και το ανοίγεις, μιλάμε για αθλητές. Το σώμα δεν επανέρχεται από τη μία στιγμή στην άλλη».

Για τον Πέλκα: «Μιλήσαμε πριν κάποιες ώρες έχουμε συχνή επαφή. Είναι ευχαριστημένος είναι σε μια τεράστια ομάδα, νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη ώρα να κάνει το βήμα γιατί υπήρξε κορεσμός».

Για το αν έφταιξε η πίεση του κόσμου: «Έτσι είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τα δικά του παιδιά έφταιγαν λίγο παραπάνω αυτό είχε γίνει και με τον Κλάους. Υπάρχει η πεποίθησή ότι οι ξένοι είναι επαγγελματίες και οι Έλληνες θα έπρεπε να πονάνε παραπάνω την ομάδα. Όμως όλοι παίζουν στην ίδια ομάδα, δε γίνεται ο ένας να δέχεται παραπάνω πυρά. Έχει απελευθερωθεί ο Πέλκας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με νέο προπονητή και νέους παίκτες. Βλέπω την ομάδα και δεν την αναγνωρίζω, ελπίζω να είναι προς το καλύτερο».

Για το αν θα επιστρέψει στη Super League 1: «Δυστυχώς με τον Πλατανιά δεν καταφέραμε να νικήσουμε στο μπαράζ με τον ΟΦΗ. Τότε είχα συμβόλαιο, είχα κρούσεις από ομάδες της Super League 1 αλλά δεν με άφησαν ελεύθερο. Και οι ομάδες ψάχνουν κυρίως ελεύθερους παίκτες. Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά με τον Εργοτέλη, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και βλέπουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.