Ποζατζίδης: «Αηδίασα, μου κλέψανε τον ιδρώτα, δεν μας θέλουν»

Metrosport Team20 Μαΐου 2021

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Στέλιος Ποζατζίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αγώνα με τον Ιωνικό και όλα όσα συνέβησαν, όπως και τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Ποζατζίδης δήλωσε αηδιασμένος με όσα γίνονται, υπογραμμίζοντας πως ένιωσε να του κλέβουν τον ιδρώτα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι και όσα συνέβησαν:

«Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Έγιναν πράγματα όπως περιμέναμε να γίνουν, όπως η Πολιτεία και οι περισσότεροι το περίμεναν. Ήμασταν θεατές στο ίδιο έργο».

Για το τι περίμεναν να συμβεί:

«Δεν μπορείς να κάνεις καταγγελίες με φήμες. Ξέρεις ότι θα πας σε μια έδρα που έχει καταπατήσει πολλές φορές τα μέτρα, με οπαδούς στο γήπεδο, με τακτικές προηγούμενων ετών για διαιτητές και αντίπαλες ομάδες.

Δεν μπορώ να πω ότι πείραξε κάποιος εμάς τους παίκτες, αλλά γύρω υπήρχε ένα κλίμα τεταμένο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς που κρίνεται ποιος θα παίξει στη Super League 1, να είναι τόσο ανεξέλεγκτα τα πράγματα. Πώς μετά το 0-1 γέμισε η κερκίδα με κόσμο; Γιατί δεν άφηναν τον διαιτητή να μπει στα αποδυτήρια; Που είναι η αστυνομία;»,.

Για τη διαιτησία του Φωτιά:

«Το ζω δεύτερη φορά, μετά το μπαράζ με τον Πλατανιά. Δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι η προσωπική μου άποψη. Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο. Η κόκκινη που δίνει στον συμπαίκτη μου με καθαρό τάκλιν και μετά έχουμε φάουλ στον τερματοφύλακα και δεν το δίνει. Παίζεις με Θεούς και δαίμονες. Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Δεν είναι τυχαίο. Δε νομίζω ότι είναι μόνο οι Έλληνες διαιτητές. Ο Εργοτέλης φέτος και πολλά χρόνια πρεσβεύει κάτι διαφορετικό. Είναι η πιο καθαρή ομάδα που υπάρχει, χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια και υπόγειες τακτικές. Αυτό το δρόμο χαράξαμε. Κάποιοι δεν θέλουν αυτό το ποδόσφαιρο, αλλά εκείνο που γυρίζει πίσω σε άλλα χρόνια.

Για τον τελικό του 2014 που δεν είχε ταξιδέψει με τον Πέλκα στην Αθήνα:

«Ήταν να ξεκινήσουμε το πρωί οδικώς κατά τις 7:30, το παιδί που ήταν να πάμε μαζί, γιατί δεν ξέραμε εμείς τότε 17-18 από Αθήνα, ανέβασε πυρετό, μας έστησε, επικοινωνήσαμε κατά τις 9:30 και είδαμε το 4-1 σε καφέ. Πίκρα, καλά που δεν πήγαμε».

Για το τι προβλέπει για τον φετινό τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού:

«Έχω σταματήσει να παρακολουθώ τόσο φανατικά. Βλέπω τον ΠΑΟΚ και δεν τον γνωρίζω. Τα περισσότερα παιδιά έχουν φύγει, για τον Δημήτρη έβλεπα τα περισσότερα ματς. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά καλύτερος. Είναι τελικός, ένα ματς, μακάρι να το πάρει η ομάδα».

Για το ότι δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο:

«Δεν παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο γενικά. Μόνο τον ΠΑΟΚ έβλεπα και για τα παιδιά και για τα αισθήματα που δεν φεύγουν. Θα δω ματς αλλά αν τύχει. Champions League βλέπω αλλά όχι φανατικά. Με όσα έχω βιώσει, όπως το χθεσινό -καμία σχέση βέβαια το ένα με το άλλο- έχω κουραστεί, έχω αηδιάσει μ’ αυτά που γίνονται. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δείχνει τα συναισθήματά του γενικώς.

Ένιωσα χθες ότι μου κλέψανε τον ιδρώτα μου, άνοιξαν τα χέρια μου και μου το πήρανε. Ήταν πολύ άσχημο το συναίσθημα. Δεν έγινε τυχαία. Αυτό είναι το χειρότερο. Ο Ιωνικός έχει καλή ομάδα, έριξε λεφτά, έχει καλή οργάνωση, αλλά το χθεσινό το δικαιούμασταν πάρα πολύ. Ο Εργοτέλης έχει μοντέλο αξιοζήλευτο και με τον τρόπο που παίζει και προσεγγίζει τα ματς. Ένιωσα ότι κάποιοι δεν μας θέλουν. Δεν ξέρω ποιοι, αλλά δεν μας θέλουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.