Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει από το Mega»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

«Δεν με απασχολεί καθόλου που φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega», δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας στους δημοσιογράφους.

 Σύμφωνα με το open, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, τονίζοντας ότι δεν τον απασχολεί καθόλου.

Δείτε το βίντεο:

 Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποίησε ότι απάντησε αρνητικά στις προτάσεις του τηλεοπτικού σταθμού για ανανέωση του συμβολαίου. Το MEGA είχε κάνει στην παρουσιάστρια τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη χρονιά. Ο σταθμός είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στη μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν ουσιαστικά και η επικρατέστερη. Η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της και το MEGA ανέμενε την απόφασή της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης.

 Το σημαντικότερο κομμάτι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό, καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.