Παρέλαση Ευρωπαίων σταρ στην ΑΕ Μυκόνου: Ερχονται Λουκάκου, Λεβαντόφσκι!

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

Για την παρουσία του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην ΑΕ Μυκόνου και το γεγονός ότι προπονήθηκε στο γήπεδο της ομάδας με τα παιδιά της ακαδημίας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Στέλιος Πούλος. 

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς και για τα παιδιά να προπονηθεί μαζί τους ο Ομπαμεγιάνγκ, καθώς είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είχα μια ενημέρωση από τους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να προπονηθεί στο γήπεδο και επειδή εμείς ετοιμαζόμαστε για το τουρνουά των Κυκλάδων είπαμε ή θα έρθει να προπονηθεί μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ή μόνος του και θα του παρέχουμε όλες τις ανέσεις. Ο μάνατζέρ του επικοινώνησε με τον ίδιο και θέλησε να προπονηθεί με τα υπόλοιπα παιδιά. Συμμετείχε ενεργά, ήταν ταπεινός, σεμνός και πολύ επικοινωνιακός με όλους. Έπαιξε στο δίτερμα, έβαλε δυο γκολ και ήταν ευχάριστο για όλους μας η παρουσία του στο γήπεδό μας. Δεν προλάβαμε να πούμε πολλά μαζί του. Τα παιδιά μου είπαν ότι τους απαντούσε στις ερωτήσεις που του έκαναν και φωτογραφήθηκε με όλους και μοίρασε αυτόγραφα. 

Και σήμερα θα προπονηθεί μαζί μας ο Ομπαμεγιάνγκ. Το καλοκαίρι περνάνε πολύ από το γήπεδό μας. Πιθανότατα θα έρθει και ο Λεβαντόφσκι. Ο Λουκάκου θα έρθει μόλις τελειώσει το Euro. Πέρυσι ήταν ο Φαν ντε Μπέεκ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά και αυτό τους λέω συνεχώς. Δεν έφτασαν τυχαία εκεί που είναι. Δεν είναι μόνο το χάρισμα, θέλει σκληρή δουλειά. Μακάρι να μην βιώσουμε ότι πέρυσι με τον κορωνοϊό και την διακοπή των Πρωταθλημάτων. Από την ομάδα μας ο ΠΑΟΚ πήρε τον νεαρό Τσιφούτη που είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ανάπτυξη στις ακαδημίες και κάνει σημαντική δουλειά και φέρνει αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.