Πού βρίσκονται οι συζητήσεις του Άρη με τον Ντάτκοβιτς

Γιώργος Στράντζαλης09 Αυγούστου 2020

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Άρη για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με την προσθήκη τουλάχιστον δύο κεντρικών αμυντικών. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει σημαντική προεργασία από το τμήμα scouting, έχουν λοκάρει τους στόχους της ομάδας και τα επόμενα 24ώρα θεωρούνται σημαντικά. Ενας από βασικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων» για το κέντρο της άμυνας, είναι ο Τόνι Ντάτκοβιτς, όπως αποκάλυψε το metrosport.gr. 

Πρόκειται για τον 26χρονο (1,90 μέτρα ύψος) αριστεροπόδαρο στόπερ από την Κροατία, ο οποίος ανήκει στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Β’ κατηγορία Ισπανίας με τη φανέλα της Ουέσκα, καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Στην Ισπανία πήγε τον Σεπτέμβριο, έχοντας προλάβει νωρίτερα να κάνει και επτά συμμετοχές με την ομάδα του στην Κροατία. Πριν την Ουέσκα αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην Λοκομοτίβα, ενώ έχει θητεύσει επίσης στη Ριέκα και στη Σλοβενία (Κόπερ, Ζαβρτς). Μετράει και μία συμμετοχή με την Εθνική της χώρας του, σε επίσημο φιλικό αγώνα με την Κίνα, τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ήταν και μέλος της U-19.

Οι συζητήσεις του Άρη με την πλευρά του Ντάτκοβιτς αφορούν τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς από την Λοκομοτίβα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και σε πρώτη φάση δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει. Αν και γίνονται κάποιες δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του, καθώς ο προπονητής της ομάδας από το Ζάγκρεμπ υπάρχει ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα της σεζόν. Ο 26χρονος θεωρείται ως μία επιλογή με τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» για το κέντρο της άμυνας. Είναι ένας δυναμικός στόπερ, με ικανότητα (και) στο ψηλό παιχνίδι, όπως και το να “φτιάχνει” παιχνίδι από πίσω, όπως ήταν δηλαδή ο Βέλεθ, ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει και ως αριστερός μπακ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.