Που κολλάει η μετακίνηση του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας

Χρύσανθος Δοβλέτογλου16 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Τουρκία που αφορούν την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Μπεσίκτας. Ο νούμερο 1 στόχος είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η υπόθεση παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Αλ Ιτιχάντ.

Η τουρκική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει κάποιο ποσό για τον δανεισμό του Σέρβου φορ και όπως τονίζεται ο «Πρίγιο» ετοιμάζεται να αναλάβει δράση καταγγέλοντας την Αλ Ιτιχάντ.

Σε άλλο κείμενο σημειώνεται ότι ο έμπειρος στράικερ συναντήθηκε, ήδη, με τους διοικούντες την Αλ Ιτιχάντ για να συζητήσει το θέμα, προκειμένου να προχωρήσει η μετακόμισή του στην Τουρκία, χωρίς, όμως, να καταφέρει να τους πείσει.

Η Μπεσίκτας -όπως τονίζεται- θα ξανακάνει κίνηση για τον παίκτη μόλις λυθεί το ζήτημα με τα χρήματα που ζητάει η Αλ Ιτιχάντ για να συναινέσει. Ρόλο διαμεσολαβητή έχει αναλάβει ο άσος της Μπεσίκτας και συμπατριώτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Αντεμ Λιάγιτς.

Επιπλέον, σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Αλ Ιτιχάντ ζητάει από την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλύψει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του, που αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.