Που είναι οι διοικούντες; Που είναι όλοι αυτοί που πολεμάν για το συμφέρον του ΠΑΟΚ;

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Το φταίξιμο είναι όλο δικό μας διότι αν σταματήσεις να κυνηγάς μια στιγμή το δίκαιο θα αποτύχεις. Ο πόλεμος για την δικαιοσύνη είναι αέναος, χωρίς διαλείμματα, χωρίς υποχωρήσεις και ενδοιασμούς. Στον ΠΑΟΚ έχουν πάψει να την κυνηγούν εδώ και καιρό. Αυτό φαίνεται προς τα έξω τουλάχιστον. Κι όταν οι κεφαλές της ομάδας στην Ελλάδα δεν κάνουν απολύτως τίποτε τότε μας γεμίζουν απογοήτευση -απαισιοδοξία που εν μέρει οδηγούν σε απραξία και ανικανότητα. 

Είχαμε και έχουμε όλη τη θέληση, το θάρρος και το θράσος όπου αυτό είναι απαραίτητο, να τα βάλουμε με το κατεστημένο. Αισθανόμαστε όμως απελπιστικά μόνοι και αδύναμοι όταν ακόμη και τα λίγα αυτονόητα που προέρχονται από μια ανακοίνωση μια κίνηση εναντίον της βρωμιάς δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης και οι φαύλοι που πιθανώς ελέγχει στην κυβέρνηση κάνουν την δουλειά τους ανεμπόδιστα. Γι’ αυτούς είμαστε ένα επαναλαμβανόμενο αστείο. Όχι απλά δεν κινδυνεύουν από κανένα θεσμό αλλά σε όλες τις περιπτώσεις είναι υπέρ άνω αυτών σε σημείο που οι αποχρώσες ενδείξεις να αποδεικνύουν έλεγχό τους. Ο δε μεγαλομέτοχος φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια γυάλα κλειστή όπου η ενημέρωση είναι επιλεκτική και τελικά ύποπτη και άκρως επιζήμια. 

Δυστυχώς η προαναφερόμενη ενημέρωση, οι ανακοινώσεις που θα έπρεπε να βγουν οι ενέργειες που θα επιβάλλονται να γίνουν, έχουν μια κοινή συνισταμένη: Τα πρόσωπα που διοικούν ή παίρνουν αποφάσεις στον ΠΑΟΚ. Εάν πάλι υποθετικά θεωρήσουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ξέρει τα πάντα και απαγορεύει να γίνει τίποτε- κάτι που δεν το πιστεύουμε- τότε εμείς αν είμασταν στη θέση όλων αυτών που έχουν το ρόλο της γλάστρας και του φυτού θα δηλώναμε παραίτηση. Εκτός αν δεν έχουμε σε πρώτη μοίρα τον ΠΑΟΚ αλλά τον μισθό μας και την οικογένειά μας. Απολύτως δεκτό για μια επιχείρηση, όχι όμως για τον ΠΑΟΚ. Ας πάνε σε κάποια άλλη επιχείρηση του Σαββίδη να βγάλουν τα προς το ζην. Εκτός αν τους νοιάζει η υποτιθέμενη εξουσία. Αυτή τη στιγμή πάνω τους έχει απλωθεί η γλίτσα του βρομερού κατεστημένου και αυτοί την ανέχονται με μια άνεση ανεξήγητη. Είναι ντροπή και ασέβεια τόσο προς τους μεγάλους παράγοντες του παρελθόντος όσο και προς τους συνδεσμίτες να μην υπάρχει σήμερα μια ενιαία δύναμη στον ΠΑΟΚ που να πολεμά ασχέτως αν τα καταφέρει ή όχι. 

Αυτό το αίσθημα ασέβειας αυξάνεται γεωμετρικά διότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει στην κεφαλή τον πιο δυνατό παράγοντα της ιστορίας του , τον Ιβάν Σαββίδη. Δώστε του τα όπλα, τα κίνητρα, την πληροφόρηση για να συσπειρώσει τον ΠΑΟΚ και βρει η λαϊκή οργή την έκφραση της. Δε μπορούμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να μην πολεμά! Η ομάδα χάνει τα πρωταθλήματα γιατί ο Ολυμπιακός με Παπαπέτρου και ΣΙΑ δε μπορεί να ηττηθεί ούτε από την μικτή κόσμου αλλά και ίσως γιατί η μεταγραφική στρατηγική του είναι επιπέδου προγραμματισμού μπακάλικου με τεφτέρι. Δώστε ένα τέλος και φτιάξτε μια νέα αρχή. Σβήστε την περασμένη διετία και ξαναχτίστε το όνειρο. Όχι άλλα Aber Alert για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, Που βρίσκεστε Γ,Κ,Δ; Που βρίσκονται κάποιοι δημοσιογράφοι που βγαίνουν σε εκπομπές και γράφουν πρωτοσέλιδα αλλά επιμελώς εστιάζουν σε μέρος του προβλήματος χωρίς ονομαστική αναφορά σ’ αυτούς που έχουν ευθύνες;

Για μας πλέον ο γραφικός μοναχικός μας πόλεμος θα είναι διμέτωπος προς αυτούς που διαλύουν το ποδόσφαιρο αλλά και προς αυτούς που δεν κάνουν τίποτε για να το προστατέψουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.