Πού είναι ο Γκρέι της Ευρώπης;

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Από τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε στους πρώτους επίσημους αγώνες, στις ανούσιες εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών, είναι δεδομένο ότι ο Αντρε Γκρέι δεν θυμίζει σε πολλά τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Αυτό το πρόβλημα μάλλον δεν το περίμενε κανείς υπό την έννοια ότι ο Τζαμαϊκανός φορ είχε κερδίσει το κοινό στις πρώτες εμφανίσεις του με την ομάδα σε σημείο ανάπτυξης της αίσθησης ότι έπειτα από διαδοχικά λανθασμένες επιλογές στη θέση «9», αυτή τη φορά έγινε σωστή επιλογή. Ωστόσο, η σιγουριά που υπήρχε για τον Γκρέι άρχισε να φθείρεται. Μέσα από τον τρόπο διαχείρισης του παίκτη ο Αλαν Πάρντιου ουσιαστικά (του) έδειξε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. 

Θυμίζουμε ότι α) τον αντικατέστησε στο 60ο λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, β) δεν τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο όπου συνολικά του παρείχε μόλις 22 λεπτά και γ) στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο 58’. Πέρα από τις πράξεις και τις αποφάσεις του Βρετανού οι οποίες υποδηλώνουν την έλλειψη ικανοποίησης για τα πεπραγμένα του Γκρέι, υπήρξε και σχετική τοποθέτηση καθώς ο Πάρντιου είχε δηλώσει ότι ο Γκρέι απέχει αρκετά από το σημείο στο οποίο θα έπρεπε να βρίσκεται.

Για την ακρίβεια, ο Γκρέι αποφεύγει να διαδραματίσει ρόλο στην αμυντική ανάπτυξη της ομάδας. Ο Τζαμαϊκανός θα τρέξει από ελάχιστα έως καθόλου για να πιέσει τον αντίπαλο στόπερ και γενικώς θα αποφύγει να ξοδέψει δυνάμεις για την άμυνα. Αν πρόσφερε το γκολ, ενδεχομένως να μην ασχολούταν κανείς με την περιορισμένη έως μηδενική προσφορά του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά δεν το δίνει. Στην πραγματικότητα, απέχει ακόμη και από τις τελικές προσπάθειες καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Βόλο και ΑΕΚ δεν έφτασε στο σημείο τελικής προσπάθειας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.