Ποτσετίνο: «Στο τέλος της σεζόν θα δούμε αν θα μείνω»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Οι μέρες του Μαούριο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και οι καλύτερες, με τον Αργεντινό τεχνικό να βιώνει ακόμη περισσότερη αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο 50χρονος τεχνικός από την αρχή της σεζόν είχε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση στον γαλλικό σύλλογο, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, άλλωστε ο σοφός λαός λέει: «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες».

Ο Ποτσετίνο μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης βαδίζει σε άγνωστα νερά, όσον αφορά το μέλλον στο Παρίσι. Σε πρόσφατη συνέντευξη του έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει αν θα είναι εκείνος την "επόμενη μέρα" στο πάγκο των Γάλλων.

Οι οπαδοί της Παρί που δεν αξίζουν το μεγαλείο του Μέσι και ο Αργεντίνος που γνώριζε το ρίσκο

«Θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες. Για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα. Για να δούμε το όραμα, το μέλλον, τις ιδέες, το έργο. Όσον αφορά το μέλλον μου θα τα αναλύσουμε όλα στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε αν μείνω. Θα είναι απόφαση του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Παρί πλέον έχει μείνει μόνο με το πρωτάθλημα Γαλλίας, καθώς πέρα από τον αποκλεισμό στο Champions League, έμεινε εκτός συνέχειας και από το Κύπελλο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.