Ποτσετίνο: «Είναι πρόκληση να μετατρέψω αυτά τα αστέρια σε ομάδα-Ο Μέσι έφερε θετική ενέργεια»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (13/8) ενόψει του παιχνιδιού με την Στρασμπούρ (14/8), μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν αισθάνεται πίεση με την άφιξη του Λιονέλ Μέσι και είναι πρόκληση για εκείνον να μετατρέψει ένα σύνολο με τόσα αστέρια σε ομάδα.

Αρχικά, ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε: «Μοχθήσαμε πολύ για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα, αισθανόμαστε την ευθύνη αλλά απολαμβάνουμε ταυτόχρονα αυτές τις στιγμές. Είμαστε ευτυχισμένοι για την έλευση του Λέο, είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή. Ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει ένας παίκτης όπως αυτός, Δεν νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη σε σύγκριση με τα πρότζεκτ που είχα αναλάβει στο παρελθόν».

Στη συνέχεια είπε: «Η ευθύνη με κάνει να θέλω να νικώ πάντα, αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. Έχουμε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα σύνολο αλλά μία ενότητα ονομάτων. Για μένα είναι πρόκληση να μετατρέψω αυτά τα αστέρια σε ομάδα, με πειθαρχία και οργάνωση».

Τέλος, για τον Μέσι είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μέσι έφερε θετική ενέργεια και αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Όλοι εμείς οι προπονητές θέλουμε να προπονούμε τους καλύτερους και να έχουμε προβλήματα με αφθονία παικτών. Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη δουλειά του συλλόγου, του προέδρου, του Λεονάρντο, να τον φέρουν εδώ. Υπήρχε μία τεράστια δουλειά τις τελευταίες ημέρες για να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή τέτοιου επιπέδου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.