Ποτσετίνο: «Δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2024

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την απόδοση τον παικτών του στην ισοπαλία της Τσέλσι με 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι.

Νέο στραβοπάτημα για τους «μπλε» καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν και με 10 παίκτες από το 40ο λεπτό.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Αργεντινός προπονητής ήταν φανερά απογοητευμένος αλλά και νευριασμένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι και αυτό το επικοινώνησε και στις δηλώσεις του.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε το ελάχιστο που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι τόσο απογοητευμένος που πιστεύω ότι πια είναι θέμα μυαλού και όχι ποδιών.

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το ίδιο είμαι ανταγωνιστικός, με το παίζω απλά ποδόσφαιρο. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Και η ευθύνη ανήκει σε όλους. Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να επικοινωνούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί» είπε ο Ποτσετίνο και πρόσθεσε:

«Πρέπει να το αποδεχθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Την Πέμπτη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εδώ και πρέπει να βρούμε την ενέργεια για να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για όσα πρέπει να βελτιώσουμε σε κάθε τομέα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.