Ποτσέκο: Υπερασπίστηκε τον «μοιραίο» Φοντέκιο με μια ιστορία με τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Οι χαμένες βολές του Σιμόνε Φοντέκιο στον προημιτελικό της Ιταλίας με την Γαλλία αποδείχτηκαν μοιραίες, όμως ο προπονητής του, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, θέλησε να υποστηρίξει τον παίκτη του στην Συνέντευξη Τύπου χρησιμοποιώντας μια ιστορία από τα παλιά.

Με το χρονόμετρο της κανονικής διάρκειας να έχει ακόμα 16 δευτερόλεπτα και την Ιταλία να είναι μπροστά με 77-75 κόντρα στην Γαλλία, ο Φοντέκιο κέρδισε 2 βολές, χωρίς να καταφέρει όμως να ευστοχήσει σε καμία. Ο Ερτέλ στη συνέχεια σκόραρε και έστειλε το ματς στην παράταση εκεί όπου ήρθε και ο αποκλεισμός των Ιταλών κάνοντας την αστοχία του 26χρονου φόρογουρντ σε αυτό το κρίσιμο σημείο να αποδειχθεί μοιραία.




Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο θέλησε να υπερασπιστεί τον παίκτη του στην Συνέντευξη Τύπου και μάλιστα θυμήθηκε μία ωραία ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Μπορεί να συμβεί. Μερικές ημέρες πριν έγινε με τον Τσεντί Οσμάν, έναν μεγάλο παίκτη του ΝΒΑ. Μπορεί να συμβεί.

Μια φορά, ήμουν με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Τον ξέρετε. Ήμουν αναστατωμένος μετά από μία ήττα από την Βίρτους, είχα χάσει κάποια σουτ. Ήρθε και με ρώτησε: Πόσα σουτ θα χάσεις σε όλη σου τη ζωή; Πόσα έχεις χάσεις μέχρι σήμερα και πόσα θα χάσεις στο μέλλον;

Του απάντησα ότι δεν ξέρω. 5.000; Μου απάντησε: Ναι και; Αυτή είναι η ζωή μας. Δεν μετράει. Αυτό που διαφέρει είναι το πώς παίζεις. Η σύνδεση που έχεις με το μπάσκετ. Η αγάπη σου για το άθλημα»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.