Ποτέ ξανά (το σύνθημα ενάντια στο ολοκαύτωμα); Κι όμως ίσως συμβαίνει πάλι!

Αλέξανδρος Τσίγγος05 Μαρτίου 2021

Μπορείτε να το δείτε στο τέλος του άρθρου. Ένας νεαρός Ισραηλινός πολίτης, δομημένα και με πραγματική αγωνία, εκφράζει τις αντιρρήσεις και την αγανάκτηση του, για την εφαρμογή του λεγόμενου «Πράσινου διαβατηρίου», το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, που από τα μέσα Φεβρουαρίου εφαρμόζει η κυβέρνηση Νεντανάχου.

Θεωρεί ότι αποτελεί ένα νέο ολοκαύτωμα και οδηγεί στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική εξόντωση και αποκλεισμό όσων δεν θέλουν να εμβολιαστούν, με αυτά τα πειραματικά εμβόλια. Ότι οδηγεί το κράτος του Ισραήλ σε ένα τυραννικό μοντέλο διακυβέρνησης και ενάντια στις θεμελιώδεις αιτίες που οδήγησαν στην δημιουργία του. Ένας τόπος όπου κανείς Εβραίος δε θα γνωρίσει την καταδίωξη, την δίωξη, την απειλή της ζωής του, κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές διακρίσεις. Όπου οι πολίτες θα απολαμβάνουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας και της προσωπικής τους προκοπής.

Ενάντια στα συμπεράσματα που βγήκαν στην Δίκη της Νυρεμβέργης, των Γιατρών του Ναζιστικού καθεστώτος και που ενσωματώθηκαν σε Νομικό κείμενο διεθνώς υπογεγραμμένο στα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Συνθήκης του Ελσίνκι, η κυβέρνηση του Ισραήλ έκανε αυτό που ακόμα δεν έχει τολμήσει κανένα κράτος στον κόσμο. Τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για την κοινωνική, οικονομική και πολιτική επανένταξη των πολιτών του! Το κάνει αυτό μέσω του ψηφιακού πιστοποιητικό εμβολιασμού, δημιουργώντας έτσι πολίτες δύο κατηγοριών και καταστρατηγώντας έτσι κάθε Συνταγματικό, πολιτικό και ανθρώπινο δικαίωμα. Φυσικά ο χαρακτηρισμός τυραννικό καθεστώς και δικτατορική «Δημοκρατία» ταιριάζει απόλυτα σε κάτι τέτοιο, όπως και σε όποιο κράτος η οντότητα που θα θέλει να το επιβάλει.

Το ψηφιακό πιστοποιητικό δίνεται μόνο σε εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και όχι σε όσους αρρώστησαν από τον ιό και θεραπεύτηκαν που σημαίνει ότι είναι πλήρης αντισωμάτων. Έχει δε διαπιστωθεί ότι το πιστοποιητικό αυτό παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα, ενημερώνοντας και τρίτα μέρη και όχι μόνο στο υπουργείο Υγείας, όχι μόνο με ιατρικά αλλά και προσωπικά δεδομένα. Ένα ατσάλινο τείχος απλώνεται στην Ισραηλινή πολιτεία!

Κι όλα αυτά την στιγμή που συνιδρυτής της BionTech γερμανός Τουρκικής καταγωγής Uğur Şahin, του εμβολίου που διακινεί η Pfizer, δήλωσε ότι θα χρειαστεί και τρίτη δόση, όπως και ότι θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο.

Την ίδια στιγμή το ποσοστό κρουσμάτων στο Ισραήλ παραμένει σταθερό, κινούμενο ανά ημέρα ανάμεσα στο 5.5% και το 7%, ένα έως τρία της εκατό κάτω από πριν ένα μήνα. Αυτό όταν έχει εμβολιαστεί πάνω από το 90% των Ισραηλινών πολιτών από 50 ετών και πάνω και ένα 70% των πολιτών από 20 χρονών και πάνω. Σε μια νέα ερμηνεία που δίνει το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, το αποκαλεί θετικό, ενώ την ίδια στιγμή εφημερίδες όπως η Haaretz, ανησυχούν για τον αυξημένο αριθμό, τις νέες μεταλλάξεις του ιού που έχουν εμφανιστεί παρόλο που το Ισραήλ απαγορεύει τις πτήσεις από και προς Ισραήλ εδώ και καιρό.

Η κυβέρνηση Νεντανάχου επίσης είναι η πρώτη που εφαρμόζει στο να φορούν οι Ισραηλινοί που έρχονται από το εξωτερικό, ηλεκτρονικό βραχιόλι για τον έλεγχο τους αν κρατούν την καραντίνα και σκέφτεται να το εφαρμόσει και σε όσους αρνηθούν να κάνουν τον εμβολιασμό!

Γιατί όμως όλα αυτά ενδιαφέρουν εμάς τους Έλληνες πολίτες; Γιατί ο Έλληνας Πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από το Ισραήλ, στην βαλίτσα του δεν είχε μόνο το νέο software παρακολούθησης των Ελλήνων πολιτών για την ΕΥΠ. Είχε και μια συμφωνία με τον πρόεδρο του Ισραήλ Νεντανάχου όσων αφορά την κοινή χρήση και αναγνώριση του «Πράσινου Διαβατηρίου» με την Ισραηλινή σφραγίδα. Από τότε έγινε απόστολος του Ψηφιακού Πιστοποιητικού Εμβολιασμού στην Ευρώπη, ευτυχώς μέχρι στιγμής τρώγοντας πόρτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Prison Break; Οι άστοχες πολιτικές που έχει επιλέξει για την αντιμετώπιση του ιού, τον καθιστούν ικανό και για αυτό!!!

Έχουμε αναφέρει ότι το σύνταγμα της Ελλάδας έχει καταλυθεί από το 2010. Όμως συνέχιζαν οι Έλληνες να έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζούνε σε μια Δημοκρατική πολιτεία με τις πολιτικές τους ελευθερίες κατοχυρωμένες. Μέχρι που ήρθαν τα lockdowns και ήμασταν τόσο έτοιμοι για αυτό, που ελάχιστοι νόμοι χρειάστηκαν να ψηφιστούν σε αντίθεση με χώρες όπως Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία, πράγμα που έχει οδηγήσει έναν μεγάλο αριθμό πολιτών στους δρόμους και σε διαδηλώσεις. Όχι τυχαίο ότι 10 χρόνια πριν, διακεκριμένοι επιστήμονες και φιλόσοφοι η πολιτικοί της Δύσης έλεγαν πως ότι εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι ο προάγγελος των ρυθμίσεων για της υπόλοιπες Ευρωπαϊκές «Δημοκρατίες».

Θυμίζει άμεσα το δελτίο Εθνικών φρονημάτων που χρειαζόταν να πάρει ένας πολίτης από τα Αστυνομικά τμήματα για να μπορέσει να εργαστεί στο δημόσιο, να βγάλει διαβατήριο, να δώσει εξετάσεις στις παραγωγικές σχολές. Ο γράφων το έζησε αυτό το 1979, όταν θέλησα να δώσω στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και πήρα αυτό το πολυπόθητο χαρτί από το ΙΒ αστυνομικό τμήμα

Κανείς δε μπορεί να υποχρεώσει έναν πολίτη να κάνει ένα πειραματικό εμβόλιο.

Κανείς εργοδότης δε μπορεί να συ επιβάλει να εμβολιαστείς για να εργαστείς, εφόσον δε το επιθυμείς, και είναι καταστρατήγηση των συνταγματικών, πολιτικών και ανθρωπίνων σου δικαιωμάτων. Δεν μπορεί να σε υποχρεώσει όταν δε μπορεί να εγγυηθεί έστω και την ελάχιστη πιθανότητα να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Κάτι που κανένα εμβόλιο γρίπης η άλλο δεν εχει προκαλέσει, τουλάχιστον σε τέτοια ποσοστά!

Σε οδηγεί στο κοινωνικό σου και οικονομικό σου αποκλεισμό, την καταστροφή της οικογενειακής σου γαλήνης, την πείνα και την εξαθλίωση σου.

Οδηγούμαστε στο Prison Break!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.