Μητσοτάκης και Μαρέβα: Θα εμβολιαστούν on camera!

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2020

Στις 26 Δεκεμβρίου θα έρθουν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια κατά της COVID-19, ενώ οι πρώτοι εμβολιασμοί θα αρχίσουν από την επόμενη μέρα, στις 27/12, σε πέντε νοσοκομεία.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ενώ στη συνέχεια, σειρά θα πάρουν όσοι είναι άνω των 65 ετών με τον αριθμό τους να υπολογίζεται γύρω στα 2,4 εκατομμύρια. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, ενημέρωσε πως οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν στην Ελλάδα θα είναι «μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας».  

Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, θα εμβολιαστούν παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, πριν από τον πρωθυπουργό θα έχει εμβολιαστεί ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού.

«Προσπαθώ τις περισσότερες φορές να σταθώ ως σκληρός επαγγελματίας προκειμένου να αντέξεις και να δώσεις κουράγιο. Ψυχικά μέσα μου έχω λυγίσει. Στεκόμαστε στα πόδια για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας» δηλώνει στο Star ο Δημήτρης Πιστόλας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.